Neler Yeni

Lise Sınav Tarihleri Belli Oldu!

Biraz geç ama çoğumuzun merak ettiği bir soruydu. Ziya Selçuk 1 martta yapılacak sınavlarla karne notu verileceğini açıkladı. Sınavda1 Kasıma kadar işlenilen konular çıkacak.
İyi güzelde ben sınavları oldum ve 1 kasımdan sonrası da sonavda çıktı ne olacak ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu 11'ler hakkında da hiçbir şey söylenmiyor. Neyiz biz baş çavuşun eşeği falan mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim inanasım gelmedi kaynak güvenilir değil. okulları açtıkları gibi sınav yapacaklarını zannetmiyorum mart içerisinde olabilir ancak 1 martta değildir bence.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
benim inanasım gelmedi kaynak güvenilir değil. okulları açtıkları gibi sınav yapacaklarını zannetmiyorum mart içerisinde olabilir ancak 1 martta değildir bence.
Katılıyorum 1 mart olsa bile bütün dersler nasıl 1 marta sığsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim dinlemiştim ve mart ayı içerisinde demişti

Dambıldor

80+ Silver
1 mart değil zaten mart ayının içinde sinif sinif ayrı ayrı tarihlerde yapılır 1 martta sadece 8 ve 12ler açılıyor ntvde Ziya Selçuğun konuşmasını dinledim sınav hakkında hiç bir şey demedi yanlış hatırlamıyorsam muhabir sormadı çünkü

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
1 mart değil zaten mart ayının içinde sinif sinif ayrı ayrı tarihlerde yapılır 1 kartta sadece 8 ve 12ler açılıyor ntvde Ziya Selçuğun konuşmasını dinledim sınav hakkında hiç bir şey demedi yanlış hatırlamıyorsam muhabir sormadı çünkü
Dedi hocam çok kısa o da mart ayı içerisinde olacak.
Gerisi de yazdığınız gibi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
.Garip olan çoğu haberi okudum haber 7 disinda böyle bir haber yok Allahallah yaan haber mi acaba

Top Bottom