- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne ilerisi? Geri tarih.Hala anlamadım, niye Mart tarihinde sınav olacaksak ileri tarihli müfredattan sorumlu oluyoruz?
Ne ilerisi? Geri tarih.Hala anlamadım, niye Mart tarihinde sınav olacaksak ileri tarihli müfredattan sorumlu oluyoruz?
Eski tarihli oluyosun kasım sınavı nı olucazHala anlamadım, niye Mart tarihinde sınav olacaksak ileri tarihli müfredattan sorumlu oluyoruz?
Yeni anladımNe ilerisi? Geri tarih.![]()
EvetYeni anladım
Şuna 1 Kasım 2020 tarihine kadarki müfredat desenize yahu!
Evet gayet iyi haber. Bu olmasaEvetizim için iyi bir haber. 1. sınavları olacak gibiyiz.
İnternetten müfredatı bulabilirsiniz veya hocanıza sormanız daha doğru olur11.sınıflar kasıma kadar olan konuları yazabilcek var mı acaba
Kaynak nedir?
Peki bakanın herhangi bir açıklaması var mı ?![]()
MEB lise sınavlarıyla ilgili açıklama yaptı! Okul sınavları 1 Mart’ta yüz yüze mi yapılacak?
Haber 7 - Okul sınavlarıyla ilgili MEB Bakanlığı kararını verdi. Ziya Selçuk yaptığı açıklamada ilkokul ve köy okullarının açılacağı bilgisini verirken Lise öğrencilerinin 2. dönem olacağı yüz yüze sınavlarla ilgili takvim verdi. Öğrenciler sınavlarda 1 Kasım tarihine kadar işlenen müfredattan...www.haber7.com