Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Sınav olanlar olmayacak bu arada. Aklınızda şüphe kalmasın.
Sanmam, sadece sınavsa oluruz. Biz olmuştuk 4 adet. Corona yön şaşırdı herhalde nasıl kapmadım hala şaşırıyorumYine ertelenir bence.
Ümidi keseceğine şimdiden deli gibi çalışmaya başla, halledersin.İnşallah öyledir
Yoksa kalacağım.
Onlar bir sınav daha olacak hiç sınav olmayanlar 2 sınav olacakSınav olanlar olmayacak bu arada. Aklınızda şüphe kalmasın.
Geçen sefer de sadece sınav olmayacak mıydık? Yine de ertelendi. Son zamanlara doğru Twitter yine patlar muhtemelen.Sanmam, sadece sınavsa oluruz. Biz olmuştuk 4 adet. Corona yön şaşırdı herhalde nasıl kapmadım hala şaşırıyorum
Olanlar nasıl 1 tane daha olacak? Aynı sınavı tekrarlamanın manası yok. Daha önce olanların emeğini yemeyeceklerdir.Onlar bir sınav daha olacak hiç sınav olmayanlar 2 sınav olacak
Bizim ertelenmemişti Umarım ertelerler. 3 aydır derse girmiyorumGeçen sefer de sadece sınav olmayacak mıydık? Yine de ertelendi. Son zamanlara doğru Twitter yine patlar muhtemelen.
Hayır bütün lise, böyle yazıyorLisede sadece 12. sınıflar açılacak dendi, sanırım onlar için.
2. Dönem için de ayrı sınav olur muhtemelen tek sınav üzerinden değerlendirilmez hem de sınav olmazsa bu sefer öğrenciler hiç çalışmaz ikinci dönemOlanlar nasıl 1 tane daha olacak? Aynı sınavı tekrarlamanın manası yok. Daha önce olanların emeğini yemeyeceklerdir.