Lise sınavları zorumu

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
447
merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında matematikten kurtulurum ama digerleri cidden denildigi kadar zor sınavlarmı olucak

oturup yt'den çalışısırsan saydığın hiçbir ders zor olmaz

herkesin zihni, algılama potansiyeli aynı değil kimisi çok çalışır aklına bir türlü girmez isyan eder, kimisi dersi derste dinler çok iyi anlar. kişinin kapasitesi ile ilgili tamamen.
Lise öyle değil ya tabii okuldan okula değişiyor ama o gün işlenen dersi tekrar edip sonraki günün konularına çalışsa 15-20dk obp minimum 95 olur ama tabii ki 9-10-11 de insanların %90 I dersleri ya çok az umursuyor yada hiç umursamıyor önemli olan umursamayan arkadaşların arasından çıkıp umursayanlar ile takılmak.

İlk dönem sınavlarına olabildiğince çalış (20-30dk + youtube'dan video) , zaten en basit sınavların olacak ilk dönem olduğu için çok konu olmaz sınavlarından olabildiğince yüksek al obp yükseltmeye bak

Geri