Neler Yeni

Lisede alan seçimi ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,132
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba herkese bu sene derslere pek çalışmadım çoğu dersim kötüydü ama 4 dersten kalarak sınıfı geçtim bu dersler matematik,kimya, biyoloji,fizik ama yinede belki yaparım umuduyla sayısal seçtim sayısalı kötü biri sayısal seçerse ne olur sınıfa adapte olamayabilir mıyım?
Veya sınıfta kalabilir mıyım? Bu aralar hep bunları düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler bu arada Anadolu lisesinde okuyorum
Ayni sekilde sayisal sectim ilk bi ay baktim bisi anlamiyorum evdede calismayinca olmuyo ea gectim oradada mat yapamiyorum tytde -2 mat neti yaptim

Yasin Çınar

80+ Bronze
benimde arkadaş senin gibi ama onun ne sözeli iyi ne sayısalı bir insanın tüm dersleri mi kötü olur diyorum bazen

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Merhaba herkese bu sene derslere pek çalışmadım çoğu dersim kötüydü ama 4 dersten kalarak sınıfı geçtim bu dersler matematik,kimya, biyoloji,fizik ama yinede belki yaparım umuduyla sayısal seçtim sayısalı kötü biri sayısal seçerse ne olur sınıfa adapte olamayabilir mıyım?
Veya sınıfta kalabilir mıyım? Bu aralar hep bunları düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler bu arada Anadolu lisesinde okuyorum
valla millet sayısalı tıp diş filan sanıyor sanırım sadece bence doğru olanı yapmıssın aldırma millete eada ne yapacaksın adam gibi çalış yolun açık olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ömer Faruk MUTLU
sayısalda iş varmış diye seçip 12de ea veya sözel geçenlerden olursun çok büyük ihtimal .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,260
Üyeler
169,095
Son üye
aaydnn0
Top Bottom