Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,833
Kanka ne olacak ben full sarbest giyinip gidiyordum
Aşırı abartma ve çok göze batma yeter
Aşırı abartma ve çok göze batma yeter
O tipler kendini fazla havalı ve entellektüel sanırlar ama sadece bir grup çokbilmişlerdir takılma.Lisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Bir iki gün öyle gitdim bazı arkadaşlar mrmur filan dedi sizce giyilirmi ?
Kızlar sizi nasıl beğenirse değil öyle olduğunuz için sizi sevmeli boş verin kızları hocam istediğiniz gibi giyininMalesef yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani kızların görüşü nasıl olur acaba
Kötü oma herhalde ama sade Gömlek daha güzel olabilir.Gömlek üstü kazak nasıl oluyor
@Abdurrahman Avf Ey Abdurrahman sen bilirsin
Sertifikalı kişi olarak; TR de ki kızlar kıyafete tav olmaz, eğer erkek tavlamak istiyorsan kas yapabilirsin, TR de ki kıza ilgi de verilmez, ilgi vermemezlik de yapılmaz ne kadar saçma bir durum lan.
En iyisi kızları 16 yaşında daha sakallar terlemeden hatta daha çocuk sesi varken salalım, herkes için mantıklı bir karar olur.
Kot pantolon, siyah t-shirt siyah mont giy boyun posun iyi ise yakışır.
bence giyin umrunda olmasınLisede gömlek üstü kazak giyilirmi .
Bir iki gün öyle gitdim bazı arkadaşlar mrmur filan dedi sizce giyilirmi ?
Gömlek üstü kazak nasıl oluyor
@Abdurrahman Avf Ey Abdurrahman sen bilirsin
Sertifikalı kişi olarak; TR de ki kızlar kıyafete tav olmaz, eğer erkek tavlamak istiyorsan kas yapabilirsin, TR de ki kıza ilgi de verilmez, ilgi vermemezlik de yapılmaz ne kadar saçma bir durum lan.
En iyisi kızları 16 yaşında daha sakallar terlemeden hatta daha çocuk sesi varken salalım, herkes için mantıklı bir karar olur.
Kot pantolon, siyah t-shirt siyah mont giy boyun posun iyi ise yakışır.
Arkadaş okula gidiyor yalniz. Gezmeye fln değil.Kesinlikle ben kendi istedigimi giyiniyorum