Neler Yeni

Lisede özürsüz 6 gün devamsızlık ile takdir belgesi alabilir miyim?

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
Ortalamam 86 fakat devamsizligim özürsüz 6 gün, 5 günü gecince belge alamama durumu doğru mu acaba yoksa alabilir miyim belge?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
5 gün özürsüz devamsızlığı geçen kişiler belge alamaz ailen ile devamsızlığını sildirmeyi deneyebilirsin fakat son hafta olduğu için gecikmiş olma ihtimalin var yinede sen sor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Muhammed efe
Ortalamam 86 fakat devamsizligim özürsüz 6 gün, 5 günü gecince belge alamama durumu doğru mu acaba yoksa alabilir miyim belge?
Devamsızlık silinmez ama zaten takdir alacak bi çocuksan annenle gidin müdür yardımcısına özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirsin alırsın belgeni.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
5 gün özürsüz devamsızlığı geçen kişiler belge alamaz ailen ile devamsızlığını sildirmeyi deneyebilirsin fakat son hafta olduğu için gecikmiş olma ihtimalin var yinede sen sor
ağız alışkanlığı sildirme demişim sildirmeden kastım özürsüzden özürlüye çevirmekti

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Okuldan gaçman guzum okuyun. bu sırada Hiç bir pazartesi okula gitmeyen ben. Buna ramen ben alıyordum 7-8 sene önce yani

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
öyle bir şey yok tamamen uydurma. geçen sene 8 gün olmasına rağmen devamsızlığım aldım belge. hatta birçok arkadaşım aldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom