cocacolacompany
80+
Daha egitime başlanmadı biliyorsunuz, yarın velim okula gidip benim için sınıf degiştirme talebinde bulunacak sizce olumlu sonuçlanır mı?
sebep?Daha egitime başlanmadı biliyorsunuz, yarın velim okula gidip benim için sınıf degiştirme talebinde bulunacak sizce olumlu sonuçlanır mı?
Sınıfta geçen senden kalan bir çocuk var derslerde neler yapıyor bir bilseniz ben şimdi burda anlatamam beni de rahatsız ediyor onla aynı sınıfta olmak istemiyorum o yüzden.sebep?
değiştirirlerSınıfta geçen senden kalan bir çocuk var derslerde neler yapıyor bir bilseniz ben şimdi burda anlatamam beni de rahatsız ediyor onla aynı sınıfta olmak istemiyorum o yüzden.
Bu geçerli bir sebep. Değiştirirler diye düşünüyorum.Sınıfta geçen senden kalan bir çocuk var derslerde neler yapıyor bir bilseniz ben şimdi burda anlatamam beni de rahatsız ediyor onla aynı sınıfta olmak istemiyorum o yüzden.
değiştirmelerini istediğin sınıf kalabıalıksa yapmazlar şahsen ben kendimde sınıfımı değiştirip arkadaşlarımın yanına geçmek çok istedim sürekli müdür yardımcısı darladım sonuç olarak yine de değiştirmedilerSınıfta geçen senden kalan bir çocuk var derslerde neler yapıyor bir bilseniz ben şimdi burda anlatamam beni de rahatsız ediyor onla aynı sınıfta olmak istemiyorum o yüzden.
Hocam sınıf değişikliği oldu mu?Daha egitime başlanmadı biliyorsunuz, yarın velim okula gidip benim için sınıf degiştirme talebinde bulunacak sizce olumlu sonuçlanır mı?
Benim okulda gitmek istediğin sınıftan bir kişiyi bulup sınıflarınızı değiştirmeniz gerekiyodu sizde de öyle olabilir.Daha egitime başlanmadı biliyorsunuz, yarın velim okula gidip benim için sınıf degiştirme talebinde bulunacak sizce olumlu sonuçlanır mı?
hem velisi olmayan hem de geçerli sebebi olmayan bi çocuğun sınıfını niye değiştirsinler (velisi olmayan derken velisinin beyanı olmayan)değiştirmelerini istediğin sınıf kalabıalıksa yapmazlar şahsen ben kendimde sınıfımı değiştirip arkadaşlarımın yanına geçmek çok istedim sürekli müdür yardımcısı darladım sonuç olarak yine de değiştirmediler
geçerli sebeplerim vardı, ebeveynlerimle de telefonda konuşmuşlardı fakat yine de yapmadılarhem velisi olmayan hem de geçerli sebebi olmayan bi çocuğun sınıfını niye değiştirsinler (velisi olmayan derken velisinin beyanı olmayan)