e okula bak yazar orda ben ordan baktımGruplardan çıkmıyor
Nasıl yazıyor ayrıntılı anlatır mısınıze okula bak yazar orda ben ordan baktım
Detaylı anlatır mısınızeokula gir sınıfını soruyor sormazsa çıkış yap sayfayı yenile falan tekrar gir geldiğinde sınıfları tek tek deneyerek öğrendim
eokula aç bilgileri gir tc okul no falan sonra bir bölüm açılır 2 tane soru ve foton hangisi var o 2 tane sorudan bir tanesi sınıfını sorar sormazsa sorasıya kadar çık gir f5 le falan dene böyle sınıf gelirse ordakileri dene elinde sonunda bir tanesi tutarNasıl yazıyor ayrıntılı anlatır mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Detaylı anlatır mısınız
Saol eski şubem çıktı rahatladım bi an şimdi kesin budur demi? 2 gün kaldı okullara şok yaşamayalımeokula aç bilgileri gir tc okul no falan sonra bir bölüm açılır 2 tane soru ve foton hangisi var o 2 tane sorudan bir tanesi sınıfını sorar sormazsa sorasıya kadar çık gir f5 le falan dene böyle sınıf gelirse ordakileri dene elinde sonunda bir tanesi tutar
odur problem olacağını sanmıyorumSaol eski şubem çıktı rahatladım bi an şimdi kesin budur demi? 2 gün kaldı okullara şok yaşamayalım
Nasıl banada anlatsana ben bakayımUsda zaten öyle yaptım
E okula girişte hani kimliğin kayıtlı olduğu il, doğum günü, şube vs. soruyorlar ya oradan şube sorusu gelene kadar yenile sonra şubeni gir doğruysa şuben değişmemiştir yanlışsa değişmiştirNasıl banada anlatsana ben bakayım
Nasıl yaptın söylermisin bende bilimotum şubemiE-okuldan sınıf yeri gelince tek tek dene. Ben öyle öğrendim.
E okula girişte hani kimliğin kayıtlı olduğu il, doğum günü, şube vs. soruyorlar ya oradan şube sorusu gelene kadar yenile sonra şubeni gir doğruysa şuben değişmemiştir yanlışsa değişmiştir
Nasıl yaptın söylermisin bende bilimotum şubemi
Aga çıkmıyor :/E okula girişte hani kimliğin kayıtlı olduğu il, doğum günü, şube vs. soruyorlar ya oradan şube sorusu gelene kadar yenile sonra şubeni gir doğruysa şuben değişmemiştir yanlışsa değişmiştir