Lisede sınıfta kalma

Reaksiyon skoru
29
Lisede sınıfta kalmak için ortalamanın 50nin altında olması ve 3 dersten kalmış olması gerekiyormuş ortalama 50nin üstünde olsa bile 3 zayıf olunca sınıfta kalırmıyım yoksa ikisininde olması zorunlumu?

Yaz tatilinde düşük not aldığın derslerin tekrar sınavlarına giriyordun öyle sınıfı geçiyordun benim zamanımda .

Matten 24 üstü not görmeyen+ 03 alan birisi olaraktan sınıfta kalmadım diğer derslerim de berbat ama edebiyat 73,41,41,56 gibi biseyler olduğu için kalmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 1. Dönem 66 2. Dönem 64 aldım eğer 1. Dönem matematiğe az daha kafa yorsaydim 2. Dönem de aynı şekilde su an rtx li bir sistemim olup hayatim bam başka olacaktı ben essekligi seçtim .d

50 ustu geciyorsun
Alttan aldigin dersler olabiliyor dil ve anlatim di benim zamanimda
Suan ne bilmiyom

Lisede sınıfta kalmak için ortalamanın 50nin altında olması ve 3 dersten kalmış olması gerekiyormuş ortalama 50nin üstünde olsa bile 3 zayıf olunca sınıfta kalırmıyım yoksa ikisininde olması zorunlumu?
Benim ortalamam 50.5 ti 6 dersten kalmıştım sınıfı geçtim,
Şuan 12. sınıfım ortalamam 78 baya çalışıyorum dersimi aldım .d

50 ortalaman varsa her türlü geçersin edebiyattan kalırsan sorumluluk veriyorsun

Ortalaman 50 üstündeyse ve edebiyattan kalmazsan geçersim.

Olum konuyla alakası yokta pp lerimiz çok iyi la pğlfhğjopyrksj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,308
Üyeler
195,594
Son üye
pescimulayim
Geri