Lisede Telefon Getirmek Yasak mı?

liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
dolaba koyabilirsin biz sıranın altında boşluklara koyup saklıyoduk

Bizim okulda derste bile kullanıyorlar hocalar hafif uyarıp geçiyor. Arkadaşımın lisesinde dolaba koyuyolar girişte. Okuldan okula değişir.

liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
Bizim okulda sınıf dolabı var oraya kitleniyor. Çıkışta da alınıyor. Tabii arada kaçamak yapıyoruz o ayrı.

Okuldan okula değişir dostum.

Okula göre değişir mesela bizde serbest.

Kanka telefon getirmeyi geç bizimkiler derste okey oynuyor. Bisey demezler büyük ihtimal en kötü uzak yerden geliyorum yolda başıma bişey gelmesinden korkuyorum ailem taşımam gerektiğini söylüyor okul saatlerinde telefonum kapali filan de bişey diyemez. Derste oynarken görürse iyi hocaysa görmezden gelir yoksa dilekçe imzalatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,329
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri