KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,764
ben şimdi performans ödevimi yapmasamda olur mu ?
Kapanma var la ceza yiyeceksin...Dilekçeyi verip geliyom
Sınavlara katılmayacaksan performansları yapmana gerek yok.ben şimdi performans ödevimi yapmasamda olur mu ?
evet sınavlara katılmıcam , o zaman yapmıyorum performans ödeviniSınavlara katılmayacaksan performansları yapmana gerek yok.
T-tamam 83.5 puanla 10. sınıfa adım adım.Kimin verdiğinin önemi yok fakat dilekçeyi veli imzalamalı.
Sınavlara katılmayacaksan performans ödevlerini yapmanın bir anlamı yok.evet sınavlara katılmıcam , o zaman yapmıyorum performans ödevini
sen zaten çalışmıcam diyordun ya
Evet ama yinede sınav olmak zoruma gidiyor.sen zaten çalışmıcam diyordun ya
Usta performans notu proje ödevi mi?evet sınavlara katılmıcam , o zaman yapmıyorum performans ödevini
peki benim bu durumu öğretmene söylememe gerek var mı yoksa direk yapmazsam 0 falan girer miSınavlara katılmayacaksan performans ödevlerini yapmanın bir anlamı yok.
Alıntıyı görüntüle
Burada yazdığı gibi sadece 1. dönem notları ile sınıfı geçebilirsin.
Öğretmenine 'istersen' sınavlara katılmayacağını söyleyebilirsin.. Fakat şöyle bir durum var ki; sınavlara katılmayacak öğrenciler için ikinci dönem notu girilmeyecek yani 0 verme durumu söz konusu değil.peki benim bu durumu öğretmene söylememe gerek var mı yoksa direk yapmazsam 0 falan girer mi