Neler Yeni

lisenin ilk günü için tavsiyeler

Ratorest

80+ Silver

efay144

80+ Silver
Beni de yazdırdilar neden geçmiş olsun anlamadım 😢
Kanka 9 demek liseyi tam manasıyla arkadaş olsun ortam olsun yaşamak demektir ve derslere sadece yazılıdan 1 hafta önce çalışmak demektir 9da Dershaneye gidersen hiç bir şekilde artısı olmaz zaten 11 12 de çalışacaksın asıl Lise dediğimiz zamanlar 9 ve 10 dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha komiği okuldan çıkarken penguen gibi yürüyordu aklımdan hiç çıkmıyor o görüntü
Olum bune ya :ROFLMAO: :ROFLMAO:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
konu basit arkadaşlar lisenin ilk günü için tavsiyelerde bulunursanız mutlu olurum

Dostum şimdi havalı olman lazım saçını bir güzel yapıyosun, çantayı tek kola asıyosun omurilik eğriliği olabilir ama çok da önemli değil, en arka sıraya geçiyosun ve siyah hırka giyiyosun, kafa, yüz kapalı olucak kimseyle konuşmuyosun, öğretmenlere sürekli laf sokmaya çalışıcaksın, kızlarla pek konuşmayacaksın yüzlerine bakmayacaksın umrumda değilsiniz havası vericeksin en iyisi böyle olur ilk gün için.

Ha bu arada müdür diye biri gelip sana bişiler diyecek hademe o yetkisi yok ensesine vur şaplağı.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Dostum şimdi havalı olman lazım saçını bir güzel yapıyosun, çantayı tek kola asıyosun omurilik eğriliği olabilir ama çok da önemli değil, en arka sıraya geçiyosun ve siyah hırka giyiyosun, kafa, yüz kapalı olucak kimseyle konuşmuyosun, öğretmenlere sürekli laf sokmaya çalışıcaksın, kızlarla pek konuşmayacaksın yüzlerine bakmayacaksın umrumda değilsiniz havası vericeksin en iyisi böyle olur ilk gün için.

Ha bu arada müdür diye biri gelip sana bişiler diyecek hademe o yetkisi yok ensesine vur şaplağı.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ratorest

80+ Silver
Kanka 9 demek liseyi tam manasıyla arkadaş olsun ortam olsun yaşamak demektir ve derslere sadece yazılıdan 1 hafta önce çalışmak demektir 9da Dershaneye gidersen hiç bir şekilde artısı olmaz zaten 11 12 de çalışacaksın asıl Lise dediğimiz zamanlar 9 ve 10 dur
Onu aileme anlatmak lazım ama vazgeçeceklerini sanmıyorum şimdiden bile pcyi yasakladılar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Keazim Kazım

Arkada bas gaza aşkım çalarken eline limon sıkıp saçını arkaya yatırıp düşük bel pantolon giyip kısa kol tişört önü açıp beyaz gömlekle okula gitse daha havalı olur

Top Bottom