efay144
80+ Silver
Geliyor hissediyorum @Mehmet YılmazHocalara yavşa. Kızlara fazla asılma. arkadaş ortamı yap. kimseye sataşma.
Geliyor hissediyorum @Mehmet YılmazHocalara yavşa. Kızlara fazla asılma. arkadaş ortamı yap. kimseye sataşma.
Hocalara yavşaHocalara yavşa. Kızlara fazla asılma. arkadaş ortamı yap. kimseye sataşma.
cok sosyal ol kardesimkonu basit arkadaşlar lisenin ilk günü için tavsiyelerde bulunursanız mutlu olurum
Dostum şimdi havalı olman lazım saçını bir güzel yapıyosun, çantayı tek kola asıyosun omurilik eğriliği olabilir ama çok da önemli değil, en arka sıraya geçiyosun ve siyah hırka giyiyosun, kafa, yüz kapalı olucak kimseyle konuşmuyosun, öğretmenlere sürekli laf sokmaya çalışıcaksın, kızlarla pek konuşmayacaksın yüzlerine bakmayacaksın umrumda değilsiniz havası vericeksin en iyisi böyle olur ilk gün için.
Ha bu arada müdür diye biri gelip sana bişiler diyecek hademe o yetkisi yok ensesine vur şaplağı.
ne alaka?Geliyor hissediyorum @Mehmet Yılmaz
Hocalara değil İngilizce hocalarınaHocalara yavşa
Normalde hocam nasılsınız iyimisiniz
Benim aklıma gelen : hocam kocanız sizi böyle
Olm dediğin küfür sayılmıyor mune alaka?
Onlar duaları ingilizce okuyor anlamaz boşver ingilizce hocasını türkçe devamHocalara değil İngilizce hocalarına
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm dediğin küfür sayılmıyor mu
yooHocalara değil İngilizce hocalarına
Tamam o zaman
İngilizce hocası diyosun bu işi biliyosun, bu işten anlıyosun takip ettim.Hocalara değil İngilizce hocalarına
Mp5 az gelir mp7 yapalım onuSonra kavgada mp5 çıkarsın değil mi çantadan.
Demek ki niye hamile kaldıkları anladıkİngilizce hocası diyosun bu işi biliyosun, bu işten anlıyosun takip ettim.