Neler Yeni

lisenin ilk günü için tavsiyeler

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yasin Seyrekoğlu
taktiği felan yok kendin ol çok atlama herşeye başta önce bi ortamı süz kendin olduktan sonra gerçek dostluklar kazanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Yıldız
Discord
all eyez on me'#2673
ortaokuldan tanıdığın arkadaşın varsa ilk başlarda onun ile takıl sonra yeni yeni arkadaşlar edinirsin, kendini hemen kaptırma ortamlara

VorleN

80+ Silver
konu basit arkadaşlar lisenin ilk günü için tavsiyelerde bulunursanız mutlu olurum
Lise Yılları > All hayatının en güzel 4 yılını geçireceksin her şey sınavdan ibaret değil bunu unutma oldukça sosyal biri ol tabi bu dersleri sal demek değil son sene veya son 2 yıl dişini sıkarak istediğin yerlere gelebilirsin.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
konu basit arkadaşlar lisenin ilk günü için tavsiyelerde bulunursanız mutlu olurum
Arkadaşlarınla aranı iyi tut ve şımarma sakın. Zaten otomatik men gelişiyor sonra samimiyetiniz.

efay144

80+ Silver
Seni anlıyorum bende ilk çok heyecanlıydım ama okula geçip sıraya oturduktan sonra o heyecan meyecan kalmıyor 1 ay sonrada arkadaş edinip sınıfça geziyorsun işte

Doğuhan

80+ Silver
Lise Yılları > All hayatının en güzel 4 yılını geçireceksin her şey sınavdan ibaret değil bunu unutma.
Bunu gelde benim aileleme anlat sadece çalışmamı istiyorlar telefon yok PC yok sadece üniversite sınavına çalış daha okul başlamadı dershaneye gitmemi istiyorlar

efay144

80+ Silver
Birde sakın en öne oturma ben ilk öne oturmuştum lisede her zaman arka sıra daha iyidir bizim bazı hocalar yaşlı olduğu için derste batak oynadığımız olurdu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu gelde benim aileleme anlat sadece çalışmamı istiyorlar telefon yok PC yok sadece üniversite sınavına çalış daha okul başlamadı dershaneye gitmemi istiyorlar
9da 10da kasma ama 11 12 de haklılar

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
kimseye kendin ile alakalı fazla bir şey söyleme en fazla isim soyisim nereli olduğun tamam gizemli ol bi tik insanlar seni tanımaya çalışsın tabi içine kapanık da olma

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
9.sınıfa bile gitmemiş insanların yorumları koparttı beni KDSCNSPKLVNHSKLVHBNSKLHBVBSB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,913
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom