Neler Yeni

Lisenin ilk günü için yardım

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Arkadaşlar yarın benim için lisenin ilk günü olacak ama çok stresliyim okulda kimseyi tanımıyorum ve utangaç bir yapım var arkadaş bulabilir miyim? ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ve öğleciyim ders 13.20 de başlıyor 19.25 de bitiyor dediğim gibi stresliyim biraz tavsiye verebilir misiniz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar yarın benim için lisenin ilk günü olacak ama çok stresliyim okulda kimseyi tanımıyorum ve utangaç bir yapım var arkadaş bulabilir miyim? ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ve öğleciyim ders 13.20 de başlıyor 19.25 de bitiyor dediğim gibi stresliyim biraz tavsiye verebilir misiniz?
relax ol, sap gibi durma biraz kıvrak ol, arkadaşlarınla tanışmaya çalış. kafeteryaya falan git sınıfta durma. şimdi herkes senin gibidir yani.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sınıfta bekleme bi gez okulu öğren sınıftakilerle konuş selamlaş tanışmaya çalış biraz atılgan ol sana hiçbir şey yapamazlar korkma

lofty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
şeref ünal
benimde lisenin ilk günü en azından arkadaşım var ama aynı sınıfta değiliz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

BIGGZ

80+ Bronze
Öncelikle benim ilk günüm değil ama bende de heyecan var :D

Onun dışında,
Yeni arkadaşlarla tanışacaksın işte
Koronaya dikkat et, kimseyle aşırı temas etme
Maskeni bahçeye çıkarsan indir sadece
Hocalarla güzel iletişim kur
Kızlara takılma yoksa sinir olursun durduk yere
Derslerine falan odaklan, 9. sınıf senin için kolay olmayacağı için derslere odaklanmazsan alabileceğin en yüksek not 50 olur

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
direk dansı akın
Şöyle bir şey mi hocam?
Suicide Squad Full Extended - Harley Quinn Introduction and Strip Club  Scene [HD] on Make a GIF

rapstarjustercik

80+ Bronze
Yahu alt üstü liseye gidiyorsunuz cumhurbaşkanı karşılamaya gitmiyorsunuz, kimseyi aşağılamadan konuşmaya çalışın ve doğal davranın, kimsenin de sizi aşağılamasına izin vermeyin yerinde tepki gösterip otoritenizi koruyun.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Yahu alt üstü liseye gidiyorsunuz cumhurbaşkanı karşılamaya gitmiyorsunuz, kimseyi aşağılamadan konuşmaya çalışın ve doğal davranın, kimsenin de sizi aşağılamasına izin vermeyin yerinde tepki gösterip otoritenizi koruyun.
Führerim çocuk heycanlı niye öyle diyorsunuz 😁

Top Bottom