Şu derse çok,bu derse az çalış diye bir şey yok.Hepsini tekrar etmen lazım.Bos zamanlarında konu tekrarı yapabilirsin.Zaten neye çok calisman gerektiğini sen anlarsın.Biyolojide zayifsan biyolojyi çok çalışırsın, matematikte zayifsan matematiği çok çalışırsın.bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Ders olarak şöyle söyliyim fizikte formülleri ezberlersen gayet kolay ve keyifli. Edebiyat zaten klasik ondada biraz ezber lazım kitaptan sorumlu oluyosun genelde. Matematik özellikle 2. dönem zorlaşıyor ona dikkat et biraz. Biyolojide çok zor değil aynı şekilde ezber gerekli ondada hücreler felan derken.bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Arkadaş konusu bir şekilde hallolur onu dert etme bi bakacaksın kaynaşmışsın arkadaşların var birsürü.bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Ergenliği hat safhada yaşayacaksın sakın derslerine engel olmasına izin verme ailene arkadaşlarına kötü bişey söyleme istemsizce söylenebiliyor bu dönemler de yediklerine dikkat et ve spor yapmayı ihmal etme seviyor musun bilmiyorum ama matematik ile ilgilen hayatta başarılar kardeşim.....bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
teşekkürler dostum sanadaErgenliği hat safhada yaşayacaksın sakın derslerine engel olmasına izin verme ailene arkadaşlarına kötü bişey söyleme istemsizce söylenebiliyor bu dönemler de yediklerine dikkat et ve spor yapmayı ihmal etme seviyor musun bilmiyorum ama matematik ile ilgilen hayatta başarılar kardeşim.....
Boş ortamlara girme sigara vs hic ugrasmabildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Şuan 11im ben çok pişmanlık duyuyorum 9 10da hiç bişey yapmamaktan o yüzden dersleri aksatma bi sene dinleniyim falan yapma çok ders çalışmana gerek yok ama konuları aksatma konu eksiğin olmasınbildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Kendi ortamını kendin belirle, çevrendekilerin seni bir yerlere sürüklemesine izin verme. Yok işte onlar gibi yapmazsam beni aralarına almazlar, derse çok katılırsam inek derler, dışarı çıkmayıp ders çalışsam ot derler, ortamda sigara içiyorlar bende alayım iki duman süt kuzusu demesinler bana gibi düşüncelere sakın kapılma. Hayat senin hayatın ve sadece ailen senin için özeldir. gerisi sadece figürandır hayatında en iyisi 5 yıl sonra ismini bile hatırlamayacak ama ailen senin bir parçan. Onlara herşeyi anlatmaya çalış sonuçta onlarda önce senin yaşına geldi daha sonra büyüdüler, ağabeyin baban annen teyzen halan kuzenin kim varsa artık onların tecrübelerini sor. Kendine nerede olursan ol bir hedef ve yol haritası çiz. Bugün lise birdesin bir bakmışsın ünv, için kayda gidiyorsun. Zaman bizim tahmin ettiğimizden daha çabuk geçiyor ve gençlerin kesinlikle boşa geçirecek vakitleri yok. Oyun oynarken dahi zevk almaya bak,ruhunu dinlendir sinir olup küfürler dağıtmamaya çalış. Ders konusunda ne yaparsan hanene yazılacak, Onunu için derslerini aksatma aksattığın her ders geleceğinden çaldığın bir tuğla olarak yıllar sonra karşına çıkacak. Öyle ölümüne kanki falan hikaye senin tek kankin ailen, bunu zaman ile daha iyi anlıyor insan. Arkadaşın olsun ama arkadaşların seni yolundan ayırmasın aksine yoluna yoldaş olacak arkadaşlar edin birlikte hedefler koyacağınız. İşte deyin ki hedefimiz çapa tıp bunun için birlikte çalışalım. Allah yardımcısı olsun tüm gençlerin ve bizim.bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler