Neler Yeni

liseye geçicem bana bi abi tavsiyesi verirmisiniz

lDixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
?
bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler

MYSTIC

80+ Silver
bildiğiniz üzere okulların açılmasına çok az kaldı ben 9.sınıfa geçiyorum nasıl arkadaş edinirim hangi derse daha çok çalışmam lazım vs teşekkürler
Şu derse çok,bu derse az çalış diye bir şey yok.Hepsini tekrar etmen lazım.Bos zamanlarında konu tekrarı yapabilirsin.Zaten neye çok calisman gerektiğini sen anlarsın.Biyolojide zayifsan biyolojyi çok çalışırsın, matematikte zayifsan matematiği çok çalışırsın.

LethaX

80+ Bronze
Ders olarak şöyle söyliyim fizikte formülleri ezberlersen gayet kolay ve keyifli. Edebiyat zaten klasik ondada biraz ezber lazım kitaptan sorumlu oluyosun genelde. Matematik özellikle 2. dönem zorlaşıyor ona dikkat et biraz. Biyolojide çok zor değil aynı şekilde ezber gerekli ondada hücreler felan derken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş konusu bir şekilde hallolur onu dert etme bi bakacaksın kaynaşmışsın arkadaşların var birsürü.

TaTHaRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ismail kürol
Ergenliği hat safhada yaşayacaksın sakın derslerine engel olmasına izin verme ailene arkadaşlarına kötü bişey söyleme istemsizce söylenebiliyor bu dönemler de yediklerine dikkat et ve spor yapmayı ihmal etme seviyor musun bilmiyorum ama matematik ile ilgilen hayatta başarılar kardeşim.....

uydu3

80+ Silver
Eğer başarılı olmak istiyorsan ortaokuldaki gibi son gün sınava çalışarak kendini kurtarırsın ama çok başarılı olmazsın sürekli çalışacağın bir planın olmalı ayrıca düşük alacağın dersler mutlaka olacak çoğu dersin ortaokula göre biraz daha düşecek büyük ihtimal

lDixon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
?
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ergenliği hat safhada yaşayacaksın sakın derslerine engel olmasına izin verme ailene arkadaşlarına kötü bişey söyleme istemsizce söylenebiliyor bu dönemler de yediklerine dikkat et ve spor yapmayı ihmal etme seviyor musun bilmiyorum ama matematik ile ilgilen hayatta başarılar kardeşim.....
teşekkürler dostum sanada :)

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Boş ortamlara girme sigara vs hic ugrasma

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
arkadaş ortamını çok iyi seç. özellikle 9. sınıf 8'den daha fazla ders göreceğin ilk sınıf ve bu fazla derslerle cebelleşirken bir yandan da kaytaran bir arkadaş grubu yaparsan kendine vay haline. nasıl alışırsan öyle gidiyor lise boyunca. 9'da arkadaş ortamım yüzünden sınıfta kaldım ve 2. 9'u okurken arkadaş ortamımı da okulu da değiştirdim ondan sonra anladım arkadaş ortamının önemini.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Aşık olma, bu yeterli.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Şuan 11im ben çok pişmanlık duyuyorum 9 10da hiç bişey yapmamaktan o yüzden dersleri aksatma bi sene dinleniyim falan yapma çok ders çalışmana gerek yok ama konuları aksatma konu eksiğin olmasın

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kendi ortamını kendin belirle, çevrendekilerin seni bir yerlere sürüklemesine izin verme. Yok işte onlar gibi yapmazsam beni aralarına almazlar, derse çok katılırsam inek derler, dışarı çıkmayıp ders çalışsam ot derler, ortamda sigara içiyorlar bende alayım iki duman süt kuzusu demesinler bana gibi düşüncelere sakın kapılma. Hayat senin hayatın ve sadece ailen senin için özeldir. gerisi sadece figürandır hayatında en iyisi 5 yıl sonra ismini bile hatırlamayacak ama ailen senin bir parçan. Onlara herşeyi anlatmaya çalış sonuçta onlarda önce senin yaşına geldi daha sonra büyüdüler, ağabeyin baban annen teyzen halan kuzenin kim varsa artık onların tecrübelerini sor. Kendine nerede olursan ol bir hedef ve yol haritası çiz. Bugün lise birdesin bir bakmışsın ünv, için kayda gidiyorsun. Zaman bizim tahmin ettiğimizden daha çabuk geçiyor ve gençlerin kesinlikle boşa geçirecek vakitleri yok. Oyun oynarken dahi zevk almaya bak,ruhunu dinlendir sinir olup küfürler dağıtmamaya çalış. Ders konusunda ne yaparsan hanene yazılacak, Onunu için derslerini aksatma aksattığın her ders geleceğinden çaldığın bir tuğla olarak yıllar sonra karşına çıkacak. Öyle ölümüne kanki falan hikaye senin tek kankin ailen, bunu zaman ile daha iyi anlıyor insan. Arkadaşın olsun ama arkadaşların seni yolundan ayırmasın aksine yoluna yoldaş olacak arkadaşlar edin birlikte hedefler koyacağınız. İşte deyin ki hedefimiz çapa tıp bunun için birlikte çalışalım. Allah yardımcısı olsun tüm gençlerin ve bizim.

hihihiha

80+ Bronze
Kiz pesinde kosma bide bir dersten 60 in altinda alinca kendini salma yeter gunluk calis

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bütün lise hayatımda derse gram odaklanmadim o yılların keyfini çıkardım, iyi ki de çıkarmışım. Sınava son gün kala 15-20 dakika bakıp giriyordum genelde. Hiç kalmadım zaten kalmak oldukça zor. Okuldan sürekli kaçıp gezip eve giderdik 29.5 gün devamsızlık yapıyordum sildirip özürlüye geçiriyordum. Tabii örnek bir davranış değil. İleride obp için lazım olabilir ama bir nebze de olsun tadını çıkart bence o yılların. Kös kös ders çalışırsan çok sıkıcı geçer

Top Bottom