Liseye Geçicem Tavsiye Gerek

Nitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın
LGS den 450 puan üstü aldığını belli etmeye çalışınca olur gibi

Özgüvenli ol boş insanlarla takılma (özellikle kekolarla) gerisi gelir.

Ne ara ban yedin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden sinir krizi geçirdim burda yazdığı şeylere bak Allah'ım çıldırmamak elde değil
en son denemesinden 350+ alamayıp lgsyi batıracağını anlayınca olur gibi

Kız peşinde koşma arkadaşlıklara önem ver. Lise'de ortalama bir tipe sahiptim, şuan yakışıklı denilebilirim kimine göre. Pek kız arkadaşım olmadı lisede üç tane kız arkadaşım olmuştu hatta utanıp konuşamazdım da. Üniversitede bunlar çözülüyor, bu yüzden kızlara pek kafanı takıp peşinden koşupta o zamanlarını boşa geçirmeni tavsiye etmem çünkü yanında kalacaklar lisedeki arkadaşların olacak. Ha onların da bir çoğu gidecek üniye geçince. O dönemde yaşanan ilişkilerin çoğu ise toxic bir ilişki oluyor, bu yüzden kız peşinde koşmanı değilde arkadaşlarınla doya doya eğlenmeni tavsiye edebilirim. Lise arkadaşlıklarını hiçbir şey tutmuyor çünkü hazırlık okudum üni 3. sınıfa geçeceğim, öyle arkadaşlıklar kuramadım.

Kız peşinde koşma arkadaşlıklara önem ver. Lise'de ortalama bir tipe sahiptim, şuan yakışıklı denilebilirim kimine göre. Pek kız arkadaşım olmadı lisede üç tane kız arkadaşım olmuştu hatta utanıp konuşamazdım da. Üniversitede bunlar çözülüyor, bu yüzden kızlara pek kafanı takıp peşinden koşupta o zamanlarını boşa geçirmeni tavsiye etmem çünkü yanında kalacaklar lisedeki arkadaşların olacak. Ha onların da bir çoğu gidecek üniye geçince. O dönemde yaşanan ilişkilerin çoğu ise toxic bir ilişki oluyor, bu yüzden kız peşinde koşmanı değilde arkadaşlarınla doya doya eğlenmeni tavsiye edebilirim. Lise arkadaşlıklarını hiçbir şey tutmuyor çünkü hazırlık okudum üni 3. sınıfa geçeceğim, öyle arkadaşlıklar kuramadım.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,948
Üyeler
187,121
Son üye
mstfsncn
Geri