Neler Yeni

Liseye Geçicem Tavsiye Gerek

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın
LGS den 450 puan üstü aldığını belli etmeye çalışınca olur gibi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Özgüvenli ol boş insanlarla takılma (özellikle kekolarla) gerisi gelir.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ne ara ban yedin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden sinir krizi geçirdim burda yazdığı şeylere bak Allah'ım çıldırmamak elde değil
en son denemesinden 350+ alamayıp lgsyi batıracağını anlayınca olur gibi

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kız peşinde koşma arkadaşlıklara önem ver. Lise'de ortalama bir tipe sahiptim, şuan yakışıklı denilebilirim kimine göre. Pek kız arkadaşım olmadı lisede üç tane kız arkadaşım olmuştu hatta utanıp konuşamazdım da. Üniversitede bunlar çözülüyor, bu yüzden kızlara pek kafanı takıp peşinden koşupta o zamanlarını boşa geçirmeni tavsiye etmem çünkü yanında kalacaklar lisedeki arkadaşların olacak. Ha onların da bir çoğu gidecek üniye geçince. O dönemde yaşanan ilişkilerin çoğu ise toxic bir ilişki oluyor, bu yüzden kız peşinde koşmanı değilde arkadaşlarınla doya doya eğlenmeni tavsiye edebilirim. Lise arkadaşlıklarını hiçbir şey tutmuyor çünkü hazırlık okudum üni 3. sınıfa geçeceğim, öyle arkadaşlıklar kuramadım.

Ratorest

80+ Silver
Kız peşinde koşma arkadaşlıklara önem ver. Lise'de ortalama bir tipe sahiptim, şuan yakışıklı denilebilirim kimine göre. Pek kız arkadaşım olmadı lisede üç tane kız arkadaşım olmuştu hatta utanıp konuşamazdım da. Üniversitede bunlar çözülüyor, bu yüzden kızlara pek kafanı takıp peşinden koşupta o zamanlarını boşa geçirmeni tavsiye etmem çünkü yanında kalacaklar lisedeki arkadaşların olacak. Ha onların da bir çoğu gidecek üniye geçince. O dönemde yaşanan ilişkilerin çoğu ise toxic bir ilişki oluyor, bu yüzden kız peşinde koşmanı değilde arkadaşlarınla doya doya eğlenmeni tavsiye edebilirim. Lise arkadaşlıklarını hiçbir şey tutmuyor çünkü hazırlık okudum üni 3. sınıfa geçeceğim, öyle arkadaşlıklar kuramadım.
Teşekkür ederim

Top Bottom