Kimseye gereğinden fazla değer verme üzerler ileride.Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
Nitelikli lise ile Anadolu lisesin arasındaki farkı anlamaman garip'yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi'
evet hocam en iyisi obp ile alıyor ben nitelikli lisede boşa okuyom obp ile alan liseye girsem daha iyiydi
Nitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsınNitelikli lise ile Anadolu lisesin arasındaki farkı anlamaman garip
En büyük hatam bu zatenBir de kimseye kolay kolay güvenme
Seninla daha fazla tartışmaya girmicem garip cidden garip ya böyle insanlarda varmış demekNitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın
Yazık sanaNitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın
Evet obp ile gir sen liseye kime yazık olacak görecezEn büyük hatam bu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seninla daha fazla tartışmaya girmicem garip cidden garip ya böyle insanlarda varmış demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazık sana
ben de 8. sınıfın denemelerden kaç alıyorsun genellikleMerhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar