Neler Yeni

Liseye Geçicem Tavsiye Gerek

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
'yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi'
evet hocam en iyisi obp ile alıyor ben nitelikli lisede boşa okuyom obp ile alan liseye girsem daha iyiydi

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
Kimseye gereğinden fazla değer verme üzerler ileride.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
heralde vanda falan yaşıyorsun

ddeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz
Kendini kimseye ezdirme ağır başlı ol. Tiktokçulardan uzak dur. Derslerini iyi dinle temelin sağlam olsun yoksa son sene 4 yıl üzerinden çalışırsın. Sevgili yapıp aşırı bağlanma. İnsanlarla dalga geçen, küçük düşüren kişilerden uzak dur. Lavaboda çokça sigara içiliyor. %90 ben içmem diyen bile içebiliyor dikkat et. Açık saçık kızlara fazla salça olma. Hocalarınla iyi anlaş. Çokça arkadaş edin ama hepsine aynı samimiyette bulunma. Bir de kimseye kolay kolay güvenme. Lise bitince %90 ı hayatından yok oluyor.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Nitelikli lise ile Anadolu lisesin arasındaki farkı anlamaman garip
Nitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın

Ratorest

80+ Silver
Bir de kimseye kolay kolay güvenme
En büyük hatam bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitelikli anadolu lisesine giren biri olarak obp puanından bahseden bir arkadaşla tartıştığımı farkedemedim kusura bakma seni anlayamıyorum seviye düşmem pek mümkün değil bir de kıçını sıkıp lgsden 450 üstü alıp nitelikli liseye girersen ne dediğimi anlarsın
Seninla daha fazla tartışmaya girmicem garip cidden garip ya böyle insanlarda varmış demek

Yazık sana

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
En büyük hatam bu zaten

Seninla daha fazla tartışmaya girmicem garip cidden garip ya böyle insanlarda varmış demek

Yazık sana
Evet obp ile gir sen liseye kime yazık olacak görecez

Flokii

80+
Aga yapacağın şey basit cıvık olma ağırlığını koy bu lise zamanlarında ben lise dördüm çok nasıl diyim kendini tanıtma öne çıkarma popülerlik kasan tipler var herşeyin başında olmak isteyen ve ***** saçma espriler yapan kişiler ve üst sınıf kişilerle sev olmayı marifet bilen kızlar var buna güvenerek artislik felan yapabilirler onun dışında daha neler var neler kendin ol yeter okul tuvaletleri genelde sigara cart curt içen tipler dolu genelde ders varken gidip içip teneffüslerde kokardı bizim okulda, ha bu arada okul dışarısı da öyle arkadaşının gazına gelip sigaraya felan başlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Arkadaş edinmek için hareketlerini değiştirmen saçma olur. Kendin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
ben de 8. sınıfın denemelerden kaç alıyorsun genellikle

Top Bottom