Neler Yeni

Liseye Geçicem Tavsiye Gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alihan Bilici
Her zaman kendin gibi ol. Dürüst ol. Sakın cıvık biri olma. Sen kendine ne kadar saygı duyarsan diğerleri de sana o kadar saygı duyar. İnsanın nasıl biri olduğunu arkadaş çevresi belirler. Arkadaşlarını iyi seç.

Alfha13

80+ Silver
Ortaokuldan çok farklı değil -en azından benimki değildi-. Herkes yine aynı, ortaokulda ne yaptıysan yine yap.

Ariseks

80+ Gold
Agalarımla aynı okul biriyle aynı sınıftayım ortama çok ihtiyacım yok benim nefret ettiğim çok insan var ama kısaca ortaokuldan farkı yok
Bu arada nasıl Anadolu liseleri puanla almıyor bizimki yüksek puanlarla alıor

#Burhan#

80+
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
Kızlar ile aranı uzak tut. İçine kapanık olma.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Ratorest

80+ Silver
Agalarımla aynı okul biriyle aynı sınıftayım ortama çok ihtiyacım yok benim nefret ettiğim çok insan var ama kısaca ortaokuldan farkı yok
Bu arada nasıl Anadolu liseleri puanla almıyor bizimki yüksek puanlarla alıor
Obp puanı ile alıyor 6-7-8'in ortalaması ve ikametgaha bakılıyor

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Biraz çekingenim ortaokuldada öyle olmuştu 6. Sınıfa kadar sağlam bir arkadaşım olmamıştı
Seni anlıyom knk orta okul benim en kötü 4 senemdi liseye geçtiğinde elinden geldiğince onlara yanaş ve onlarla tanışmakta geç kalma canlı dersleri kaçırma sadece derslerin için drğil 4 senene yatırım olur 2 3 kişi ile arada valo dur cs dir ne oynuyorsanı girin dışarımı çıkıyolar sende git uzak durman 4 seneni etkiliyebilir sana başarılar

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
Saldım çayıra mevlam kayıra gir dümdüz zaten kimse birbirini tanımıyor sa as tanışırsınız fakat çok böyle dostmuş gibi özelini anlatma birde 360 dönerler canın yanar.Ayrıca ben ekim kasım gibi koronanın artacağını ve okulların yine kapanacağını düşünüyorum.O yüzden görmezsin bile :D

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Sevgili peşinde koşan tipler olacaktır daima, sakın onlara özenme. Sevgili olmaması bir eksiklik değil.

Ratorest

80+ Silver
Obp ile girdiğin lise nitelikli olmuyor yalnız
Ya senin anlaman zayıf galiba ben ne dedim Anadolu lisesi deidm az okuu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saldım çayıra mevlam kayıra gir dümdüz zaten kimse birbirini tanımıyor sa as tanışırsınız fakat çok böyle dostmuş gibi özelini anlatma birde 360 dönerler canın yanar.Ayrıca ben ekim kasım gibi koronanın artacağını ve okulların yine kapanacağını düşünüyorum.O yüzden görmezsin bile :D
Maalesef öyle olucak offff

Top Bottom