Neler Yeni

Liseyi bitirmiş büyüklerime soruyorum

Rulep

80+ Gold
Hocam okula gidipte 6dan fazla çalışan görmedim ayrıca mühim olan fazla süre calismak değil verim almak 1 yılda 3 saat çalışıp 7k yapanlar çok
Ben sayısalcı diye düşündüm diğer alanları bilmiyorum 3 saat ile yapılıyormuş demekki

Rulep

80+ Gold
3 saat ile 7k yapan arkadaşın 12nin başında yaptığı netleri öğren kendi netlerinde karşılaştır ona göre hesap yapmalısın direkt örnek alınacak bir durum deği

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
Size sayısal için söyleyeceğim.
11. sınıf özellikle AYT bazında daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum neden diyecekseniz fen bilimlerinde en gıcık denebilecek konular 11. sınıfta matematik için ise konu az ama uzunlar integral türev ve limit zaten 1 dönemden uzun sürer açıkçası o yüzden şimdiden halledip bu konulara daha iyi odaklanarak kısa sürede bitirip tekrarlara dönebilirsiniz ama şunu söyeyeyim TYT eksiğiniz var mı ?
O çok önemli eğer eksik yoksa sadece tekrarlar ve pekiştirmeler ile sıkışmadan çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz ama tam değilse tyt yürütün bir yandan.
Açıkçası ben neredeyse TYT ve AYY'mi 12. sınıfta halletim sadece ve kendime keşke 9. ve 10. sınıfta daha fazla çalışsaydım diyorum.
Çalışın hocam çalışın.
Şu zamanalr sizin işiniz çalışmak .
Ekstra bir tavsiyem olsun aklında bölüm belirle ve bir üniversite ancak lütfen bu seçimininiz kulakdan duyma bilgiler olmasın araştırın ve bulun yoksa 1 ayda meslek seçimi yapmakla uğraşırsınız ki bu iyi sonuç vermez

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Fazladan çalışmaya gerek duymadım. Okuldaki sınavları geçmek için çalıştım, o da yetti açıkçası. Ekstradan çalışılmasını mantıksız buluyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Size sayısal için söyleyeceğim.
11. sınıf özellikle AYT bazında daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum neden diyecekseniz fen bilimlerinde en gıcık denebilecek konular 11. sınıfta matematik için ise konu az ama uzunlar integral türev ve limit zaten 1 dönemden uzun sürer açıkçası o yüzden şimdiden halledip bu konulara daha iyi odaklanarak kısa sürede bitirip tekrarlara dönebilirsiniz ama şunu söyeyeyim TYT eksiğiniz var mı ?
O çok önemli eğer eksik yoksa sadece tekrarlar ve pekiştirmeler ile sıkışmadan çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz ama tam değilse tyt yürütün bir yandan.
Açıkçası ben neredeyse TYT ve AYY'mi 12. sınıfta halletim sadece ve kendime keşke 9. ve 10. sınıfta daha fazla çalışsaydım diyorum.
Çalışın hocam çalışın.
Şu zamanalr sizin işiniz çalışmak .
Ekstra bir tavsiyem olsun aklında bölüm belirle ve bir üniversite ancak lütfen bu seçimininiz kulakdan duyma bilgiler olmasın araştırın ve bulun yoksa 1 ayda meslek seçimi yapmakla uğraşırsınız ki bu iyi sonuç vermez
Hocam sagolun bu konuda çok önemli
Tyt de sozelim iyidir paragraf olması ve tarih bayağı kolaylaştırıyor fakat fen için aynı şeyi söyleyemem hadi fiziği hallederim ama biyo kimya zor mat ortalama yaparım ama Coğrafya Felsefe falan yok
Ayt ye ise çok çalışacağım hedefim bu artık 2 aylık tyt programı vs. Basarım yazın 11 tekrar ile öyle 12 ye geçerim falan diyorum

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Mezunum, bu senin çalışmana bağlı bir şey. Çoğu tanıdığım 12 de 0dan başlayıp ilk 10-30k ya girdi. Birkaç kişi derece yaptı. Benim gibi olanlar da günde 1 kaynak bitirip atıyoruz. Yks veya spor gibi herhangi bir alanda üst seviyelere gelmek istiyorsan daha fazla diyerek çalışman gerekiyor. Yeri geldiğinde bıkıp her şeyi yakıp yıkmak istiyorsun ama bırakmazsan her şey daha iyi oluyor.

Rulep

80+ Gold
Mezunum, bu senin çalışmana bağlı bir şey. Çoğu tanıdığım 12 de 0dan başlayıp ilk 10-30k ya girdi. Birkaç kişi derece yaptı. Benim gibi olanlar da günde 1 kaynak bitirip atıyoruz. Yks veya spor gibi herhangi bir alanda üst seviyelere gelmek istiyorsan daha fazla diyerek çalışman gerekiyor. Yeri geldiğinde bıkıp her şeyi yakıp yıkmak istiyorsun ama bırakmazsan her şey daha iyi oluyor.
Kaçtan bıraktın mezuna

Mert

80+ Silver
12. Sınıfa başladığımda YGS neredeyse bitmişti.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
9.sınıfta başladım.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,818
İsim
Lokman Doğan
ben dersi hep dinlerdim yazılıları iyi geçirmek için yksye 12. sınıfta başladım ama corona dönemine denk geldiği için pek çalışamadım
onun yüzünden hala mezunum
yani sen sen ol 11 de başla
şöyle bir program yap de ki ben 11. sınıfta hem 11. sınıf konularını üstten çalışcam yıl boyunca tytyi hem konu hem net olarak bitirecem
seneye yani yazın tyt netin 80 üstüne gelirse ne ala
ayt başlarsın 12. sınıfta kafan çok çok rahat olur

Top Bottom