arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
Size sayısal için söyleyeceğim.
11. sınıf özellikle AYT bazında daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum neden diyecekseniz fen bilimlerinde en gıcık denebilecek konular 11. sınıfta matematik için ise konu az ama uzunlar integral türev ve limit zaten 1 dönemden uzun sürer açıkçası o yüzden şimdiden halledip bu konulara daha iyi odaklanarak kısa sürede bitirip tekrarlara dönebilirsiniz ama şunu söyeyeyim TYT eksiğiniz var mı ?
O çok önemli eğer eksik yoksa sadece tekrarlar ve pekiştirmeler ile sıkışmadan çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz ama tam değilse tyt yürütün bir yandan.
Açıkçası ben neredeyse TYT ve AYY'mi 12. sınıfta halletim sadece ve kendime keşke 9. ve 10. sınıfta daha fazla çalışsaydım diyorum.
Çalışın hocam çalışın.
Şu zamanalr sizin işiniz çalışmak .
Ekstra bir tavsiyem olsun aklında bölüm belirle ve bir üniversite ancak lütfen bu seçimininiz kulakdan duyma bilgiler olmasın araştırın ve bulun yoksa 1 ayda meslek seçimi yapmakla uğraşırsınız ki bu iyi sonuç vermez