Neler Yeni

Liseyi bitirmiş büyüklerime soruyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
9 ayda 5k sıralama yapmam lazım ve ben okuldan falan dolayı yksye günde sadece 2 saat hazirlanabiliyorum
Umarim genetigin iyidir hocam. Kolay gelsin bol sans. Bu sene sinav zor olacak iyi hazirlanmak lazim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
Hiç başlamadık.

Zechion

80+ Silver
arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
Liseyi daha bitirmedim fakat bu sene 12'ye geçtim. Sana diyebileceğim tek bir şey var. Kesinlikle 11. sınıfta çalışmaya başla. Ben geçen sene başlayacağım diyordum, eşeklik yaptım başlamadım. Sakın başlayıp koparma istikrarlı git. Kendini de çok sıkma sonra kopmaya başlarsın sıkıntıdan.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Hiç başlamadık.
Hocam sessiz sınıf hayalim vardı umarım yalan olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Liseyi daha bitirmedim fakat bu sene 12'ye geçtim. Sana diyebileceğim tek bir şey var. Kesinlikle 11. sınıfta çalışmaya başla. Ben geçen sene başlayacağım diyordum, eşeklik yaptım başlamadım. Sakın başlayıp koparma istikrarlı git. Kendini de çok sıkma sonra kopmaya başlarsın sıkıntıdan.
Sağolun hocam elimden geldiğince istikrarlı olmaya çalışacağım zaten dershanede var yani ille çalışma var
Bu arada sınıfımızda sessizlik var mıydı yani millet dersi kaynatılır muyud geçen yıllar gibi

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Açık eğitim bence.

Rulep

80+ Gold
9 ayda 5k sıralama yapmam lazım ve ben okuldan falan dolayı yksye günde sadece 2 saat hazirlanabiliyorum
2 saat hazırlanma ile imkansız bu sıralama seni motive ediyorsa devam et

Rulep

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,236
Üyeler
161,972
Son üye
xa42347