fruko.gzz
80+ Silver
Hocam ben yeni hazırlanmaya başladımTemelin vardır illaki de ne oldu nere girdin şimdi
Hocam ben yeni hazırlanmaya başladımTemelin vardır illaki de ne oldu nere girdin şimdi
Haaa tamam o zaman kolay gelsinHocam ben yeni hazırlanmaya başladım
9 ayda 5k sıralama yapmam lazım ve ben okuldan falan dolayı yksye günde sadece 2 saat hazirlanabiliyorumHaaa tamam o zaman kolay gelsin
Umarim genetigin iyidir hocam. Kolay gelsin bol sans. Bu sene sinav zor olacak iyi hazirlanmak lazim.9 ayda 5k sıralama yapmam lazım ve ben okuldan falan dolayı yksye günde sadece 2 saat hazirlanabiliyorum
Hiç başlamadık.arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
İnşallah hocam herkesin gönlüne göre olsunUmarim genetigin iyidir hocam. Kolay gelsin bol sans. Bu sene sinav zor olacak iyi hazirlanmak lazim.
Liseyi daha bitirmedim fakat bu sene 12'ye geçtim. Sana diyebileceğim tek bir şey var. Kesinlikle 11. sınıfta çalışmaya başla. Ben geçen sene başlayacağım diyordum, eşeklik yaptım başlamadım. Sakın başlayıp koparma istikrarlı git. Kendini de çok sıkma sonra kopmaya başlarsın sıkıntıdan.arkadaşlar merhaba 11. sınıftayım şimdi sormak istediğim şey sınıfınızdaki arkadaşlarınız veya siz 11. sınıfta mı çalışmaya dersleri dinlemeye başladılar / başladınız yoksa 12. sınıftamı başladınız ben ders çalışıyordum zaten sadece sormak istedim
Hocam sessiz sınıf hayalim vardı umarım yalan olmazHiç başlamadık.
Sağolun hocam elimden geldiğince istikrarlı olmaya çalışacağım zaten dershanede var yani ille çalışma varLiseyi daha bitirmedim fakat bu sene 12'ye geçtim. Sana diyebileceğim tek bir şey var. Kesinlikle 11. sınıfta çalışmaya başla. Ben geçen sene başlayacağım diyordum, eşeklik yaptım başlamadım. Sakın başlayıp koparma istikrarlı git. Kendini de çok sıkma sonra kopmaya başlarsın sıkıntıdan.
2 saat hazırlanma ile imkansız bu sıralama seni motive ediyorsa devam et9 ayda 5k sıralama yapmam lazım ve ben okuldan falan dolayı yksye günde sadece 2 saat hazirlanabiliyorum
Yarindan itibaren 5 saate çıkartican artık bir şekilde 5 saatlede bir şeyler olur bence2 saat hazırlanma ile imkansız bu sıralama seni motive ediyorsa devam et
Temeli sağlam olanlar bile 5 saatten fazla çalışıyorYarindan itibaren 5 saate çıkartican artık bir şekilde 5 saatlede bir şeyler olur bence