Eğer bilgisayarınız yoksa her kuruşuna değer ama telefonunuz önemli hocam, oyun biraz ağır, çok değil ama biraz.Little nightmares alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Note 11 Pro 5GEğer bilgisayarınız yoksa her kuruşuna değer ama telefonunuz önemli hocam, oyun biraz ağır, çok değil ama biraz.
aynı fiyata dead cells var o alınır mı?Eğer bilgisayarınız yoksa her kuruşuna değer ama telefonunuz önemli hocam, oyun biraz ağır, çok değil ama biraz.
Biraz sıkıntılı olabilir hocam. Etik anlayışınız nasıldır bilmiyorum ama eğer crack kullanmam diyorsanız ilk önce android oyun club dan indirip bir deneyin, eğer sıkıntı çıkartmıyorsa orijinalini alırsınız tekrar.Note 11 Pro 5G
aynı fiyata dead cells var o alınır mı?Biraz sıkıntılı olabilir hocam. Etik anlayışınız nasıldır bilmiyorum ama eğer crack kullanmam diyorsanız ilk önce android oyun club dan indirip bir deneyin, eğer sıkıntı çıkartmıyorsa orijinalini alırsınız tekrar.
Hiç oynamadım hocam o yüzden yorum yok.aynı fiyata dead cells var o alınır mı?
Dead Cells rogue like platform seviyorsanız çok güzel oyun.aynı fiyata dead cells var o alınır mı?