Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ll

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
John Smith
Evi müstakil olanlar blü alabilir:)

Red blue fark etmiyor. Bomboş kasa bir klavye. Bu kadar pahalıya satmaları saçmalık. Daha ucuza çok daha iyi performans veren ve kullanımı daha zevkli klavyeler var. Artık modası geçti bunların.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Çağdaş Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red blue fark etmiyor. Bomboş kasa bir klavye. Bu kadar pahalıya satmaları saçmalık. Daha ucuza çok daha iyi performans veren ve kullanımı daha zevkli klavyeler var. Artık modası geçti bunların.
:) kardeşim abartma istersen 2 kere aldım kullandım bu klavyenin red olanını, kaç kere yere düştü hiçbir şey olmadı toza suya dayanıklı kütük gibi klavye, bayağı inceleme videosu var bak bir ara

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,335
İsim
yusuf ecer
:) kardeşim abartma istersen 2 kere aldım kullandım bu klavyenin red olanını, kaç kere yere düştü hiçbir şey olmadı toza suya dayanıklı kütük gibi klavye, bayağı inceleme videosu var bak bir ara
Tuşlar çift basma basmama sorunu yaptığında gelen pişmanlık hissi o.O2
2025de hotswap olmayan klavye almak parayı çöpe atmaktır.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Bu fiyata %100 adam gibi klavye yok. Çin klavyelerinin neredeyse hepsi %60 %75 civarında takılıyor bana göre bomboş iş ufak klavye sevdası. Ayrıca ASUS'un ekosistem avantajları, driver avantajları ve garanti gibi çok artısı var. Kendim kullanmam ama bu kadar gömmek gereksiz. Daha uzun kullanım testi görmeden sazan gibi atlıyorsunuz bazı şeylere

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom