Neler Yeni

logi g213 alınır mı? 359tl ye?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Berkecan Ergin

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Berkecan Ergin
Deneyerek tercih etme bende denedim vatanda blue switch sesli gelmedi fakat evde sessiz ortamda mesela aşırı ses çıkartıyor kod yazıyorsun kesinlikle önermem blue switch
Tamamdır o zaman red yada başka seçenek aricam :D rgb aslında çok onemli değil klavyede aramıyorum ama tek renk aydınlatma olsa fena olmaz. birde büyük enter türkçeQ :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
kadıköye gidip bi deniyim olmadı klavyeyi monsterın mağazada :/
Mağazada denesende çok anlaşılmaz gece çıt ses yokken o tuşa basınca anlarsın ne kadar sesli bazen oluyordu ses çıkmasın diye yavaş yavaş basıyordum :)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Berkecan Ergin
Mağazada denesende çok anlaşılmaz gece çıt ses yokken o tuşa basınca anlarsın ne kadar sesli bazen oluyordu ses çıkmasın diye yavaş yavaş basıyordum :)
mekanik almiyim o zaman yapcak bir şey yok :D blue baş ağırtır. klavye ye 400 den fazlada vermek istemiyorum açıkcası

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
mekanik almiyim o zaman yapcak bir şey yok :D blue baş ağırtır. klavye ye 400 den fazlada vermek istemiyorum açıkcası
Red switch modellere bakabilirsin kendim saber rgb kullanıyorum red switch gayet yerinde rahatsız etmez ve hissi güzel.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alınır, Logitech'in ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğundan bahsetmeye gerek bile yok.
Bu klavye mekanik değil, membran bir klavye. Ancak mekanik olmayan klavye kötüdür diye bir kaide yok.
Sı***ken para ödüyoruz adamlar gelmiş verilmez yazmış gülüyorum ama ağlar gibi...

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Berkecan Ergin
Sı***ken para ödüyoruz adamlar gelmiş verilmez yazmış gülüyorum ama ağlar gibi...
memnun olanda var olmayanda ama dolar 8.5 olunca alınabilir gibi. Şahsen yarın gidip bakacağım herhalde bir iki seneye çöp olmaz. klavye altı üstü

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
memnun olanda var olmayanda ama dolar 8.5 olunca alınabilir gibi. Şahsen yarın gidip bakacağım herhalde bir iki seneye çöp olmaz. klavye altı üstü
Alabilirsin. JD 610S,HyperX Alloy,MSİ G serisi bunlara bak.

Top Bottom