Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

Aynı paraya G29 tercih etmeniz gerekirdi simülasyon için. 20K ile T248'de alınırdı. İleride anlarsınız beni.
kayışlı ısınıyo kayıp oluyo dişlide zamanla düzleşiyo diyen sensin bende DD aldım hangi lafına inanıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

madem sert pedal lazım arkasına yay takar devam ederim bi fark olacağını sanmıyorum olsada ne fark eder 2-3 günde yarış atacağım cs den fırsat bulup

kayışlı ısınıyo kayıp oluyo dişlide zamanla düzleşiyo diyen sensin bende DD aldım hangi lafına inanıyım
Hocam boşverin tutarlı bir önerisi yok arkadaşın. İleride daha iyi bir pedal seti alırsınız diye örnek attığım pedallar için bütçesi 20k olana 12k lık pedal öneriyor diyor. Ya sabırr :))
Hele önerdiği T248'i 1 gün deneseniz bi yerinizle gülersiniz bu arkadaşa. İlk çıktığı zaman yurtıdışından getirdim o modeli. Baştan aşağı plastikti. Direksiyonu iki kez drift atsan elinde parçalanacak kadar kalitesizdi. Aldığım paraya satıp kurtuldum çok şükür.
Pedal vs sonradan eklenir hocam önemli olan ilk başta base. Dediklerinde tek haklı olduğu nokta pedalların kalitesi ama başlangıç için 16k'ya 9 taksit alabileceğiniz bir set için yeterlidir.
İleride kendinizi geliştirmek isterseniz daha profesyonel setlere yönelirsiniz hocam G29 vs bu setlerin klasmanında dahi değil hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Hocam boşverin tutarlı bir önerisi yok arkadaşın. İleride olursa daha iyi bir pedal seti alır diye örnek attım bütçesi 20k olana 12k lık pedal öneriyor diyor ya sabır :))
İleride kendinizi geliştirmek isterseniz daha profesyonel setlere yönelirsiniz hocam G29 vs bu setlerin klasmanında dahi değil hayırlı olsun.
teşekkürler.

madem sert pedal lazım arkasına yay takar devam ederim bi fark olacağını sanmıyorum olsada ne fark eder 2-3 günde yarış atacağım cs den fırsat bulup
Söylediklerimi anlayın önce, kayışlı ile dişlinin farkını anlattım. Her ürün zamanla eskiyecek elbette. DD öyle mi kalacak sanıyorsunuz? Onunda motoru zamanla eskiyecek ve FFB'si zayıflayacak. Hissizleşecek. Bu bütün ürünler için geçerli bir şey. Kayışlar da, dişlilerde çelikten değil. DD'de eskir. Mekanizmaların ne farkı varsa onları anlattım ama boşa zaman harcamışım.

Hocam boşverin tutarlı bir önerisi yok arkadaşın. İleride olursa daha iyi bir pedal seti alır diye örnek attım bütçesi 20k olana 12k lık pedal öneriyor diyor ya sabır :))
Göstersene tutarsız olduğum bir yeri? Ama önce siz şu setin bir incelemelerini atın. Orada burada incelemesi var, iyi dediğiniz ürünün bir tane incelemesini atın. Overtake.gg vs bekliyorum. Eko sisteminden 12.6k'lık pedali ilerde alırsın diye yazmışsın.

Söylediklerimi anlayın önce, kayışlı ile dişlinin farkını anlattım. Her ürün zamanla eskiyecek elbette. DD öyle mi kalacak sanıyorsunuz? Onunda motoru zamanla eskiyecek ve FFB'si zayıflayacak. Hissizleşecek. Bu bütün ürünler için geçerli bir şey. Kayışlar da, dişlilerde çelikten değil. DD'de eskir. Mekanizmaların ne farkı varsa onları anlattım ama boşa zaman harcamışım.

Göstersene tutarsız olduğum bir yeri? Ama önce siz şu setin bir incelemelerini atın. Orada burada incelemesi var, iyi dediğiniz ürünün bir tane incelemesini atın. Overtake.gg vs bekliyorum. Eko sisteminden 12.6k'lık pedali ilerde alırsın diye yazmışsın.
Benim bahsettiğim VD serileriydi. Onların da incelemelerini atıyorum kardeşim.

Bunlar yeni gelecek VD serilerinin.

Bu arkadaşın aldığı modelin çift pedallı hali henüz Türkiye'de yok yeni çıktı çünkü.

Son düzenleme:
Benim bahsettiğim VD serileriydi. Onların da incelemelerini atıyorum meczup kardeşim.
VD serileriyle adama aldırdığın V10 Pro setin ne alakası var?
Tamamen birbirinden farklı ürünler bunların hepsi. Şaka mısın sen?

Şu pedallara bak. Sim oynayacağım diyen adama aldırdığın pedallara bak!

VD serileriyle adama aldırdığın V10 Pro setin ne alakası var?
Tamamen birbirinden farklı ürünler bunların hepsi. Şaka mısın sen?

Şu pedallara bak. Sim oynayacağım diyen adama aldırdığın pedallara bak!
Haspinallahhhhhh. Kardeşim Türkiye'de olmayan bir ürünü nasıl aldırtayım adama. Aralık Ocak gibi gelecek dendi arkadaş şuan almak istiyordu ve bütçesine uygun olan model bu. VD serileri 22 bin TL'den giriş yapacak.
V10 Pro'da kullanılan servo motor yepyeni bir motormuş ve PXN'in yeni yazılımı ile uyumlu. Altta attığım 2 video da arkadaşın aldığı base ile ilgili videolar. Youtube'da V10 Ultra olarak da inceleme bulabilirsin ben araştırdım marka ve modeli ki konuşuyorum bilgisi olmadan sallayan sensin!
Adam rekabetçi oynamayı düşünmüyor. Ki düşünüyor olsa bile G29 mu önerilir bu durumda? Simucube al de Simagic al de ya da en olmadı Fanatec öner. Sırf pedalları için (kaldı ki T248'in komple plastik pedalları) b.ktan bir base neden alsın adam? Dişlinin boşluğu tak tuk sesleriyle niye force feedback ten verim almasın?

Adam rekabetçi oynamayı düşünmüyor. Ki düşünüyor olsa bile G29 mu önerilir bu durumda? Simucube al de Simagic al de ya da en olmadı Fanatec öner. Sırf pedalları için (kaldı ki T248'in komple plastik pedalları) b.ktan bir base neden alsın adam? Dişlinin boşluğu tak tuk sesleriyle niye force feedback ten verim almasın?
F1 ve diğer simleri oynayacağım dedi.

Ultra ile V10 Pro arasında sadece pedal farkı var. Simülasyondan haberin yok, T248 ve G29'u simidi için değil pedalları için alırsın sim-racing'de. Giriş için stok bundle en iyisi bu ikisi fiyat segmentinde. Ama sen T248'i zerre bilmediğin için şaşırmadım.

Sim-racing ile ilgilenmediğin belli. Base önce gelir falan diyorsun. Pedal önce gelir. Base isterse kumaştan olsun. Pedal iyiyse her türlü tur atarsın. Ama pedal yetersiz olduktan sonra istersen kral base ile oyna hiçbir anlamı yok.

Al şu videoda 2.50'den itibaren izle bakalım giriş seviyesi için yeterli mi değil mi pedalları. Sanırsın G29'da load cell pedallar var. 1 ay sonra pat pat diye ses çıkaracak potansiyometreli pedal övüyor adam.

F1 ve diğer simleri oynayacağım dedi.

Ultra ile V10 Pro arasında sadece pedal farkı var. Simülasyondan haberin yok, T248 ve G29'u simidi için değil pedalları için alırsın sim-racing'de. Giriş için stok bundle en iyisi bu ikisi fiyat segmentinde. Ama sen T248'i zerre bilmediğin için şaşırmadım.

Sim-racing ile ilgilenmediğin belli. Base önce gelir falan diyorsun. Pedal önce gelir. Base isterse kumaştan olsun. Pedal iyiyse her türlü tur atarsın. Ama pedal yetersiz olduktan sonra istersen kral base ile oyna hiçbir anlamı yok.
Tamam kardeşim sen çok bilgiden dişlilerini sıyırmışsın :)))
F1 sim mi? Simcade bir oyun.
Kerblerin, yolun vs hissiyatını alamadıktan sonra aracın önden mi arkadan mı kaydığını tak tuk dişli sesinden ne kadar anlayacaksın acaba? Sana pedal önemsiz diyen olmadı. Ama madem bir şey öneriyorsun benim önerdiğimden daha iyi olsun. G29'un potansiyometreli ilkel pedalını övme bana. Arkadaş önce bi yolun hislerini alsın DD'ye alışsın ondan sonra daha üst model load cell li bir set alacak belki.

Son düzenleme:
Al şu videoda 2.50'den itibaren izle bakalım giriş seviyesi için yeterli mi değil mi pedalları. Sanırsın G29'da load cell pedallar var. 1 ay sonra pat pat diye ses çıkaracak potansiyometreli pedal övüyor adam.

Pedallar ne kadar zayıf olduğu görülüyor evet.
ETS 2 açmış videoda.
F1'de attığı tur siresi 7-8sn yavaş benden. Sim-racing değil bu. Arcade-gaming.
Allah aşkına sabrımı zorlama daha fazla tamam iyi geceler.

Uygunsuz davranış
Pedallar ne kadar zayıf olduğu görülüyor evet.
ETS 2 açmış videoda.
F1'de attığı tur siresi 4sn yavaş benden. Sim-racing değil bu. Arcade-gaming.
Allah aşkına sabrımı zorlama daha fazla tamam iyi geceler.
Gerçekten iyi değilsin sen ya. 16 bin liraya ne sim racingden bahsediyorsun? Neyle neyi satın almaya çalışıyorsun birader. Adam Counter Strike oynuyorum arta kalan zamanlarda direksiyonla vakit geçireceğim dedi. Sim racing diye G29 öneriyorsun adama bir sus ya. Pedal dediğin sonradan alınır base ile aynı anda almak zorunda değil. Bütçesi olur daha iyi bir set alır.

Adam o dandik pedallarla sadece 4 sn yavaşmış senden belki de iyi bir yarışçı değil ve video için öylesine yarışmış da olabilir. Sen o kadar kötüsün demek ki :))))

Son düzenleme:
Adam o dandik pedallarla sadece 4 sn yavaşmış senden belki de iyi bir yarışçı değil ve video için öylesine yarışmış da olabilir. Sen o kadar kötüsün demek ki :))))
16 binlirayı nasıl kullandığına bağlı. Böyle çöpte edebilirsin, daha iyi pedallarla fren noktalarını, frenlemenin mantığını önemini de anlarsın. Bomboş bir pedal setiyle öylesine de oynarsın.

Bak ben G923 kullanıyorum mesela.
Gel F1 girelim ne dersin? Ne set kullandığını da bilmiyorum mesela. Gel bakalım ne kadar oluyormuş sim-racing bu setle göster bana ha ne dersin?

Son düzenleme:
Tahmin etmiştim :)))))) G923 kullanıyor sim racingci arkadaş. Çok komik yahu. Direct drive kullanmadın değil mi hiç :)
Ayrıca sim racing için önerilen 50-70 kg arası fren sertliğidir. G923'ün pedalları kaç kg basıyor :D
Ben şuan set fln kullanmıyorum. Yeni VD serilerini bekliyoruım Senin gibi bişey bilmeyenler ama bildiğini sananlar yüzünden zamanında G29 önerdiler aldım sattım. T248'i daha tanıtıldığı gibi Amazon üzerinden getirttim gram zevk alamadım oyuncak gibi hissettirdi kayış sesi vs sinir etti beni 1-2 gün içinde sattım.
2 hafta önce Moza R3 aldım aynı gün base arızası çıkardı mecburen iade etmek zorunda kaldım ama dünya varmış dedim. Yolun hissiyatını aracın hız hissini vs herşeyi aldım çok güçlü bir base olmamasına rağmen. Düzgün çalışssaydı fren performans kitini de alacaktım. Ama markadan soğudum ilk günden.
Tavsiyem git giriş seviyesi de olsa bir DD set kullan da ondan sonra yorum yap...

Son düzenleme:
Geri