Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

@Koraybaba hocam senin konuyu da rezil ettik kusura bakma bin tane bildirim gelmiştir. Ama bu adama birinin dur demesi gerekiyordu.

@Koraybaba hocam senin konuyu da rezil ettik kusura bakma bin tane bildirim gelmiştir. Ama bu adama birinin dur demesi gerekiyordu.
V10 Pro'yu Overtake.gg vs öneriyor dedin, söylediğin sitelerden incelemesini gösteremedin, çünkü yok.
Attığın inceleme videoları da başka serilere ait videolar.

Yönetici eğer inceleyebilirse zaten yaptığın yanlış bilgilendirmelere gereğini yapacak.

O kadar incelemesi olmayan bir ürün ki; Bir Çinli'nin videosunda yada attığın Rus köylüsünün videosuna bakılabiliyor sadece.
Kaynak olarak kıyasladığın video da o zaten. Elle tutulur hiçbir yanı yok.
Verdiğin bilgiler temelsiz yanlış.

Geldiğin forumda çok güzel rehber var. Otur oku öğren.

önemli değil pedal bi şekilde çözülür araştırmama göre motoru baya iyi pedalıda custom sertlertirsem taş gibi olsa yeter okadar ekipmana para dökmem zaten 7 yıllık mouse ve 120hz monitör ile faceit 3300 eloya çıkmış adamım bi frene kaldıysak zaten :D Kafa patlatırsam o yumuşak frenlede derece yaparım yeterki hırs yapıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

f710 gamepag ile motogp25 de sadece 0.7 saniye gerideyim top1 den oda 110 saat oynadım oyunu sadece. Eğer f1 de iyi oynarsam en iyi pedalı alırım muhtemelen

Son düzenleme:
V10 Pro'yu Overtake.gg vs öneriyor dedin, söylediğin sitelerden incelemesini gösteremedin, çünkü yok.
Attığın inceleme videoları da başka serilere ait videolar.

Yönetici eğer inceleyebilirse zaten yaptığın yanlış bilgilendirmelere gereğini yapacak.

O kadar incelemesi olmayan bir ürün ki; Bir Çinli'nin videosunda yada attığın Rus köylüsünün videosuna bakılabiliyor sadece.
Kaynak olarak kıyasladığın video da o zaten. Elle tutulur hiçbir yanı yok.
Verdiğin bilgiler temelsiz yanlış.

Geldiğin forumda çok güzel rehber var. Otur oku öğren.
senide anlıyorum yeni ürün kimse bilmiyor garantiye git gibisinden kimse almazsa inceleme olmazsa ne bilinecek ürün elime ulaşınsa en iyi testleri nasıl yapmam lazım pedalı direksiyonu fln bench e sokma gibi bişeyi varmı bunların

haytımda hiç kullanmadım direksiyon seti

@Koraybaba
O malum şahıs inceleme videosu istemiş sanırım. V10 Pro'yu o siteler öneriyor demediğim halde okuma yazması olmadığı için hala aynı şeyi iddia ediyor. Ben PXN'in yeni serilerini övüyorlar V10 Pro da yeni bir motor kullanıyor eski PXN ile alakası yok diye örnek olarak vermiştim.
Atmıştım ama tekrardan atayım o nasılsa göremeyecek. Bakmak istersen sen bakarsın hocam. 1-2 ay önce çıkmış bir set için 15 yıllık G29 kadar içerik bekliyor. O kadar marka hakkında bilgisi yok ki V10 Pro ve Ultra'nın tek farkı pedalları olduğunu bilmiyor. Ben base için yapılan yorumları dikkate alarak paylaştım. Bu pedallı set şuan Türkiyede satılmıyor çünkü.

Son düzenleme:
senide anlıyorum yeni ürün kimse bilmiyor garantiye git gibisinden kimse almazsa inceleme olmazsa ne bilinecek ürün elime ulaşınsa en iyi testleri nasıl yapmam lazım pedalı direksiyonu fln bench e sokma gibi bişeyi varmı bunların

haytımda hiç kullanmadım direksiyon seti
Dostum kaynak yoksa, Rus köylüsü otorite olamaz. Bir Çinlinin videosunda; fren pedalına basışından anlamaya çalıştım bende pedal kalitesini.
Yumuşak basıldığını görünce de üzüldüm sadece.

F1 ve diğer simleri oynayacağım dediğiniz için pedal direksiyondan önce gelir. O yüzden ısrar ettim ama hayırlısı buymuş.
DD + 3.2nm direksiyon keyif verir size, direksiyon noktasında sıkıntı yok, ileride de pedal eklersiniz artık geliştikçe.

G29 ve T248'in pedalları bu fiyatlarda alınabilecek en iyi pedal olduğu için ısrarcıydım ama o pedallara laf atan adama zaten bir şey anlatamam.

Bu direksiyon rehberi, sizinde rehberiniz olsun. Gördüğüm en iyi yerli kaynak olmuş. Hayırlı akşamlar.

Geldiği forum fln yazmış kendisi gibi tüm günümü forumlarda geçiren işsiz sanıyor beni :) Ben burada da önceden vardım technopat'ta da. O kadar tilt olmuş ki saldıracak yer arıyor. Bu forumda akil insan olduğunu sanıyordu :)

Tüm konuyu okudum ve şahsi fikrim pedal yönünde. Evet direksiyonda çok önemli ama pedala daha çok ihtiyaç duyuluyor hassas noktalarda.

Kendimden örnek verirsem şahsen bende direksiyon seti vs. Yok assetto corsayı mouse ile oynuyorum. Orda evet direksiyon işini çözüyor ama arabanın arkadan hafif kaydını ya da tekerin hafif kaydığını fren yapınca vs. O tür şeyleri anlamak mümkün değil ama yetiyor.

İyi kötü bir direksiyon seti bunları size zaten iyi kötü sunar ama bence esas kilit nokta pedal gaz ve fren ayarında bitiyor.

Frenlemede abs falan bir şekil hallettik diyelim ama çıkışında gaza nerdeyse bir cerrah gibi müdahale etmeniz gerekiyor. Özellikle lastikler fazla ısındığında ya da ömrünü tamamlamaya yaklaştığında. Ac de yağmur yok en önemlisi yağmurda.

Her şey okey virajı kusursuz girdim çıkışıda güzel ama gaza basınca benim ayarlama şansım olmadığı için tc bile açık olsa arkadan atıyor arabayı. Diğer türlüde gazı kesiyor çok fazla hız ve zaman kaybediyorum onu geçtim virajın çıkışında kerblere hafif bir temas edince ve gaza bas çek bile yapsam spin atıyorum. Burda çok hassas vermek gerekiyor. Ya da uzun dönüşlerde yarım gaz şeklinde. Ben bu sefer tam verince araba çok açılıyor pistten çıkıyorum vermesem ya çok içe gidiyorum ya da çok yavaş kalıyorum orda çok çaresiz kalıyorsun. Özellikle arkadan biri takip ederken.

Bu olayları en çok nordschleife de yaşarsın. Oynicağın oyunlar ne bilmiyorum tam ama özellikle acde bence kerbleri fazla çıkıntılı ve sıkıntılı. Şahsen kerblere çıktığım için kaç defa kaza yaptım. Ufak bile deyse gaz ayarı olmadığı için yapamıyorum. Yarış esnasında 6.50.022 atmıştım onu diğer tur 6.42 şere indiriyordumki lastiğin ömrü azaldığı ve kerbe ufaktan temas ettiğim için spin+ kaza ile verdik o turu.

Tartışmaya gelirsem ikinizde çok bilgili insanlarsınız ikinizde haklsınız ama biriniz pedal derken biriniz direksiyon diyor orda çatışıyorsunuz. Adama bıraksanıza tercihi. Siz özelliklerini avantajlarını dezavantajlarını söyleyin adam seçsin.

Son düzenleme:
Geldiği forum fln yazmış kendisi gibi tüm günümü forumlarda geçiren işsiz sanıyor beni :) Ben burada da önceden vardım technopat'ta da. O kadar tilt olmuş ki saldıracak yer arıyor. Bu forumda akil insan olduğunu sanıyordu :)
"DD + 3.2nm direksiyon keyif verir size, direksiyon noktasında sıkıntı yok, ileride de pedal eklersiniz artık geliştikçe."
Gerçekten sıkıntılı bir şahıs. Ben konuyu açan arkadaşa aynı şeyi söyleyerek aldırdım. Şimdilik bu base ile başla ilerde pedal değiştirirsin dedim konuyu alakasız yerlere çekti. Tamamen egosunu tatmin ediyor bu forumda başka bir şey değil.

Tüm konuyu okudum ve şahsi fikrim pedal yönünde. Evet direksiyonda çok önemli ama pedala daha çok ihtiyaç duyuluyor hassas noktalarda.

Kendimden örnek verirsem şahsen bende direksiyon seti vs. Yok assetto corsayı mouse ile oynuyorum. Orda evet direksiyon işini çözüyor ama arabanın arkadan hafif kaydını ya da tekerin hafif kaydığını fren yapınca vs. O tür şeyleri anlamak mümkün değil ama yetiyor.

İyi kötü bir direksiyon seti bunları size zaten iyi kötü sunar ama bence esas kilit nokta pedal gaz ve fren ayarında bitiyor.

Frenlemede abs falan bir şekil hallettik diyelim ama çıkışında gaza nerdeyse bir cerrah gibi müdahale etmeniz gerekiyor. Özellikle lastikler fazla ısındığında ya da ömrünü tamamlamaya yaklaştığında. Ac de yağmur yok en önemlisi yağmurda.

Her şey okey virajı kusursuz girdim çıkışa güzel ama gaza basınca benim ayarlama şansım olmadığı için tc bile açık olsa arkadan atıyor arabayı. Diğer türlüde gazı kesiyor çok fazla hız ve zaman kaybediyorum onu geçtim virajın çıkışında kerblere hafif bir temas edince ve gaza bas çek bile yapsam spin atıyorum. Burda çok hassas vermek gerekiyor. Ya da uzun dönüşlerde yarım gaz şeklinde. Ben bu sefer tam verince araba çok açılıyor pistten çıkıyorum vermesem ya çok içe gidiyorum ya da çok yavaş kalıyorum orda çok çaresiz kalıyorsun. Özellikle arkadan biri takip ederken.

Bu olayları en çok nordschleife de yaşarsın. Oynicağın oyunlar ne bilmiyorum tam ama özellikle acde bence kerbleri fazla çıkıntılı ve sıkıntılı. Şahsen kerblere çıktığım için kaç defa kaza yaptım. Ufak bile deyse gaz ayarı olmadığı için yapamıyorum. Yarış esnasında 6.50.022 atmıştım onu diğer tur 6.42 şere indiriyordumki lastiğin ömrü azaldığı ve kerbe ufaktan temas ettiğim için spin+ kaza ile verdik o turu.

Tartışmaya gelirsem ikinizde çok bilgili insanlarsınız ikinizde haklsınız ama biriniz pedal derken biriniz direksiyon diyor orda çatışıyorsunuz. Adama bıraksanıza tercihi. Siz özelliklerini avantajlarını dezavantajlarını söyleyin adam seçsin.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler. Konuyu incelerseniz ben pedal önemsiz diye bir şey demedim :) Bu base ile başla ilerde ihtiyacın olursa pedalları değişirsin dedim. Konu sahibi arkadaş için base daha önemli çünkü simcade ya da arcade oyunlar oynayacak 50-60 kg basacak fren onun için öncelik değil. Afedersiniz sdik yarışına döndürdü işi. Forumda otorite sanıyor kendisini gerçek hayatta bir başarısı olmayan burada egosunu tatmin eden biri sanırım...

Son düzenleme:
rünce de üzüldüm sadece.
m ek

Dostum kaynak yoksa, Rus köylüsü otorite olamaz. Bir Çinlinin videosunda; fren pedalına basışından anlamaya çalıştım bende pedal kalitesini.
Yumuşak basıldığını görünce de üzüldüm sadece.

F1 ve diğer simleri oynayacağım dediğiniz için pedal direksiyondan önce gelir. O yüzden ısrar ettim ama hayırlısı buymuş.
DD + 3.2nm direksiyon keyif verir size, direksiyon noktasında sıkıntı yok, ileride de pedal eklersiniz artık geliştikçe.

G29 ve T248'in pedalları bu fiyatlarda alınabilecek en iyi pedal olduğu için ısrarcıydım ama o pedallara laf atan adama zaten bir şey anlatamam.

Bu direksiyon rehberi, sizinde rehberiniz olsun. Gördüğüm en iyi yerli kaynak olmuş. Hayırlı akşamlar.
vxn v10pro motor ve direksiyon olarak g29 dan iyi eğer sim işi hoşuma giderse pedal takviyesi yaparım tabii ki pedalın g29 a göre kötü olduğunun farklındayım.

Her şey okey virajı kusursuz girdim çıkışa güzel ama gaza basınca benim ayarlama şansım olmadığı için tc bile açık olsa arkadan atıyor arabayı. Diğer türlüde gazı kesiyor çok fazla hız ve zaman kaybediyorum onu geçtim virajın çıkışında kerblere hafif bir temas edince ve gaza bas çek bile yapsam spin atıyorum. Burda çok hassas vermek gerekiyor. Ya da uzun dönüşlerde yarım gaz şeklinde. Ben bu sefer tam verince araba çok açılıyor pistten çıkıyorum vermesem ya çok içe gidiyorum ya da çok yavaş kalıyorum orda çok çaresiz kalıyorsun. Özellikle arkadan biri takip ederken.

konuyu bitirdi adam ağzına sağlık

G29 ve özellikle de T248'in pedallarına çöp diyen adama bilgili falan denmez. Load-cell olmayan en iyi pedal T3PM.
Bir set içinde alınabilecek en iyi pedal ya ötesi yok. Buna plastikten çöp diyen adamla işim olmaz. Kimsenin de olmaması lazım.

Sen mükemmel bir simci olursun Mert kardeşim. İşte aradığım yarışçı ruhu. :)

"DD + 3.2nm direksiyon keyif verir size, direksiyon noktasında sıkıntı yok, ileride de pedal eklersiniz artık geliştikçe."
Gerçekten sıkıntılı bir şahıs. Ben konuyu açan arkadaşa aynı şeyi söyleyerek aldırdım. Şimdilik bu base ile başla ilerde pedal değiştirirsin dedim konuyu alakasız yerlere çekti. Tamamen egosunu tatmin ediyor bu forumda başka bir şey değil.

Hocam ben pedal önemsiz diye bir şey demedim. Bu base ile başla ilerde ihtiyacın olursa pedalları değişirsin dedim. Konu sahibi arkadaş için base daha önemli çünkü simcade ya da arcade oyunlar oynayacak 50-60 kg basacak fren onun için öncelik değil. Afedersiniz sdik yarışına döndürdü işi. Forumda otorite sanıyor kendisini gerçek hayatta bir başarısı olmayan burada egosunu tatmin eden bir tip.
pedal çok iyi değil ama motor direksiyon yeni nesil diye tartışıp aldım pedalı iyi bi set diye 5 sene öncesinin ürününü kullanmak istemedim. Pedal takviyessi motor ve direksiyona göre daha uygun ve kolay bence.

vxn v10pro motor ve direksiyon olarak g29 dan iyi eğer sim işi hoşuma giderse pedal takviyesi yaparım tabii ki pedalın g29 a göre kötü olduğunun farklındayım.

konuyu bitirdi adam ağzına

konuyu bitirdi adam ağzına sağlık
Hocam daha önce de yazdığım gibi pedal seti base ile aynı marka olmak zorunda değil. Bütçeniz doğrultusunda Simagic'in 14k ya loadcell pedalları var onlara geçebilirsiniz. V10 Pro'nun pedalları load cell dedik sanki yandı da yandı vatandaş ya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri