AlınmazPc için alacağım, bu oyun kolu alınır mı yoksa bu bütçede daha iyileri var mıdır
Hocam çok fazla oluyor ya yine bu civarlarda bir şey olması lazımalınmaz 1200 1300 olur mu bütçe
bir bakmak lazım hocam ama f310 tavsiye etmemHocam çok fazla oluyor ya yine bu civarlarda bir şey olması lazım
Anladım bakabilirseniz iyi olur ya fazla iyi bir şey istemiyorum işimi görsün yeterbir bakmak lazım hocam ama f310 tavsiye etmem
tabi benim için de şekli önemli alabilirim ya sanırım başka öneri yok zatenf310'un diğerlerine göre avantajı da var ama bunu herkes kaçırıyor. Kolun dizaynı PS dizaynıyla aynı mesela ben ona alışkın olduğum için Xbox dizaynlı joystiği sol üstte kullanamam. Ayrıca sağlamlık açısından da tereddüt ettirmiyor marka sağ olsun. 3 yıldır kullanıyorum
bende hem eski hem kablolu diye bir tane daha bakıyordum. kim ne önerse bu sıkıntısızdır diyebileceği bir öneri çıkmayınca bende alamadım bir şey.tabi benim için de şekli önemli alabilirim ya sanırım başka öneri yok zaten
Evet aslında olabilirİkinci elden f710 düşmez mi ya bir kaç ay önce 600e almıştım bı çocuktan daha