Öneri Logitech F310 alınır mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Normalde dandik gamepadlerden kullanıyorum ama sene dolmadan bozuluyor ve bozulana kadar da düzgün oyun oynattırmıyor. Böyle bir gamepad buldum ama fiyatını hakediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tuşlarda içeri kaçma vs olmaması önemli.

Normalde dandik gamepadlerden kullanıyorum ama sene dolmadan bozuluyor ve bozulana kadar da düzgün oyun oynattırmıyor. Böyle bir gamepad buldum ama fiyatını hakediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tuşlarda içeri kaçma vs olmaması önemli.
Hocam fiyatını tam anlamıyla hakeden bir gameped sıfır olarak 2. El bilgim yok ama f710da alınabilir daha mantıklı

Hocam fiyatını tam anlamıyla hakeden bir gameped sıfır olarak 2. El bilgim yok ama f710da alınabilir daha mantıklı
O kadar çıkamam maalesef hocam 310 alıp almamakta da kararsızım ama değerse ve senelerce götürecekse o fiyatı verebilirim.

Alınır hocam. Bende 2 senedir replika 360 kolu kullanıyorum hala dahası taş gibi.

Son düzenleme:
Hocam bana da atar mısınız.
Hocam bu da, bu fiyata kesinlikle önermem. Bütçeniz varsa f310 alın daha iyisini bulamazsınız.
Post automatically merged:

Hocam bana da atar mısınız.
Ha bir de yanlış olmasın 2 sene önce almışım. Bende zaman kavramı gidik :D

Ölü bölgesi biraz fazla ama yinede alınabilir. F710 kullanıyorum ordan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri