Logitech F310 vs F710

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar EA FC 24'te Online olarak Ultimate Team maçları yapacağım. Bu yüzden gecikme olmaması her anlamda benim için çok önemli. Zaten biliyorsunuz EA oyunlarında ping yüksek oluyor. Bir de gamepad ile uğraşmak istemiyorum ama F710'da kablosuz olduğu için cidden çok rahat bir aygıt. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
F710 gecikme yapmayacaksa onu almak istiyorum ancak gecikme olur diyorsanız F310 alacağım.

Arkadaşlar EA FC 24'te Online olarak Ultimate Team maçları yapacağım. Bu yüzden gecikme olmaması her anlamda benim için çok önemli. Zaten biliyorsunuz EA oyunlarında ping yüksek oluyor. Bir de gamepad ile uğraşmak istemiyorum ama F710'da kablosuz olduğu için cidden çok rahat bir aygıt. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
F710 gecikme yapmayacaksa onu almak istiyorum ancak gecikme olur diyorsanız F310 alacağım.
Kablo sorun değilse F310 al. F710 kopukluk yapıyor ara sıra, bu sizi biraz sinir edebilir.

Fiyat farkı çok yok.f710 al,hem titreşim mevcut hem kablosuz

Hocam nereden aldığınızı hatırlıyorsanız link atma şansınız varmı replika 360 a bende bakabilirim
Ürün satıştan kalkmıştır şimdiye, fakat Hepsiburada üzerinden 150 liraya almıştım. Bütçeniz F710 çıkabiliyorsa alıp geçin en iyisi.

Bende F710 var, uzatma kablosuyla kullanıyorum o yüzden hiç kopma olmuyor. Ama yine almaya karar versem F310 alırım, hem daha ucuz hem pil değiştirme derdi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,278
Üyeler
188,733
Son üye
Ferdi1231
Geri