Sir Yılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
f710 genelde masaüstü pc kullanıcıları tarafından tercih ediliyor malum çoğu masaüstü pc'de bluetooth bulunmadığı için ds4 ile uğraşılmak istenmiyorŞahsi düşüncem : 200*250 liraya DS4 alıp kullanmak varken gereksiz !...
250 liraya nerede orijinali var?Şahsi düşüncem : 200*250 liraya DS4 alıp kullanmak varken gereksiz !...
200 Liraya yan sanayi ds4'ler varŞahsi düşüncem : 200*250 liraya DS4 alıp kullanmak varken gereksiz !...
hocam bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. ds4 ile kablolu bağlantı ile rdr2 cyberpunk ve fifa oynuyorum. sıkıntı neydi tam olarak?f710 genelde masaüstü pc kullanıcıları tarafından tercih ediliyor malum çoğu masaüstü pc'de bluetooth bulunmadığı için ds4 ile uğraşılmak istenmiyor
Kablosuzla kablolu bir mi200 Liraya yan sanayi ds4'ler varBak bakayım ithalatçı ve eurasia'lılar ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. ds4 ile kablolu bağlantı ile rdr2 cyberpunk ve fifa oynuyorum. sıkıntı neydi tam olarak?
Asıl olay zaten kablosuz bağlanmak o kadar para verip bir de kabloyla bağlanmak akıl işi değil200 Liraya yan sanayi ds4'ler varBak bakayım ithalatçı ve eurasia'lılar ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. ds4 ile kablolu bağlantı ile rdr2 cyberpunk ve fifa oynuyorum. sıkıntı neydi tam olarak?
hacı napıyon ya2 tane aldım kardeşimle fifa oynayacağız teşekkürler.