Logitech G F710 330₺

Bence alınmaz. Ben 3 sene kullandım tuşları çok sert. Xbox’a geçtiğim gün ben niye bunu kullanmışım dedim. Bence 2. El 8. Nesil Xbox gamepad bulunur bu bütçeye.
PC için kesinlikle Xbox öneririm.

300 TL ye almıştım sağ tetik tuşundan yay sesi gelmesi dışında bir problemi yok, o da üfleyince geçiyor bir süreliğine. Zaten bu bütçede ya f710 alacaksınız ya da Monster Pusat veyahut bütçeyi arttırıp 2. El xbox kollarına veya orjinal Ds4 lere bakacaksınız

Şahsi düşüncem : 200*250 liraya DS4 alıp kullanmak varken gereksiz !...
200 Liraya yan sanayi ds4'ler var :D Bak bakayım ithalatçı ve eurasia'lılar ne kadar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

f710 genelde masaüstü pc kullanıcıları tarafından tercih ediliyor malum çoğu masaüstü pc'de bluetooth bulunmadığı için ds4 ile uğraşılmak istenmiyor
hocam bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. ds4 ile kablolu bağlantı ile rdr2 cyberpunk ve fifa oynuyorum. sıkıntı neydi tam olarak?

200 Liraya yan sanayi ds4'ler var :D Bak bakayım ithalatçı ve eurasia'lılar ne kadar :D

hocam bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. ds4 ile kablolu bağlantı ile rdr2 cyberpunk ve fifa oynuyorum. sıkıntı neydi tam olarak?
Kablosuzla kablolu bir mi

Asıl olay zaten kablosuz bağlanmak o kadar para verip bir de kabloyla bağlanmak akıl işi değil

Son düzenleme:
Geri