❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

Almayın aldırmayın!!!

fiyatı iyimiş
bende g502 var kaliteli ve elime oturduğu için aldım sende gidip mağazalarda deneyip alırsan daha sağlıklı olur

Normal fiyatı bu hocam hatta pahalı bile bu mouse 1-1.5 yıl önce 300TL idi ne ara 1000TL oldu

birkaç hafta önce tekrar indirime girmişti 2 haftadır kullanıyorum ben çok memnunum herhangi bir sorun görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayrola reis ne sorunu varmış
Hem ağır hem pilli hem sorunu var 1 sene dolmadan takılma yapıyor 2 kere değişim yaptırdım sonunda satıp kurtuldum

Normal fiyatı bu hocam hatta pahalı bile bu mouse 1-1.5 yıl önce 300TL idi ne ara 1000TL oldu
abi epeyden bakıyorum en ucuz fiyat 2022 4 ay 589tl indirim vs olduysa bilmiyorumda 2 yılda 2 katı normal gibi geldi

Hem ağır hem pilli hem sorunu var 1 sene dolmadan takılma yapıyor 2 kere değişim yaptırdım sonunda satıp kurtuldum
cihazın kendisi 99 gram + pil, pilli olması bence daha iyi şarjlılara göre daha uzun gidiyor ve daha sağlıklı. daha önce uzun süredir ikinci el aldığımı kullanıyordum hiç sorun yaşamadım geçen de sıfırını aldım yine sorun yok

ağır pilli evet ama eline oturuyorsa sorun olmuyo banada g502 ağır dediler am gidip mağzada baktım ve elime çok iyi oturuyodu bence böyle almaktansa gidip denenmesi dahayi mouselerde elinin rahat etmesi önemli
bu fiyatlarda iyi bi model biliyorsanız yazın yani fiyatına göre iyi dedim ben daha pahalıya daha iyi modeller illa vardır

büyük ihtimalle benim fiyat algım patates oldu nedense bu fiyatlar hiç pahalı gelmemeye başladı

abi epeyden bakıyorum en ucuz fiyat 2022 4 ay 589tl indirim vs olduysa bilmiyorumda 2 yılda 2 katı normal gibi geldi

cihazın kendisi 99 gram + pil, pilli olması bence daha iyi şarjlılara göre daha uzun gidiyor ve daha sağlıklı. daha önce uzun süredir ikinci el aldığımı kullanıyordum hiç sorun yaşamadım geçen de sıfırını aldım yine sorun yok
Şarjlıya göre nasıl daha iyi oluyor merak ettim :D şarjlı 1 hafta gidiyor pil değiştirme pil doldurma derdin yok azalınca tak şarja 1 saat kablolu kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri