büyük ihtimalle belli bir süre sonra pilin ömrünün bitmesinden bahsediyorŞarjlıya göre nasıl daha iyi oluyor merak ettim şarjlı 1 hafta gidiyor pil değiştirme pil doldurma derdin yok azalınca tak şarja 1 saat kablolu kullan
Eline oturması icin mouse alıyorsan senin sorunun çok dandik malzemesi var gaming mouse için içindeki teknoloji önemliağır pilli evet ama eline oturuyorsa sorun olmuyo banada g502 ağır dediler am gidip mağzada baktım ve elime çok iyi oturuyodu bence böyle almaktansa gidip denenmesi dahayi mouselerde elinin rahat etmesi önemli
kablosuz ürün alıcam yinede şarj için bile olsa kablolu kullanıcam ? bimdeki pille kullanırsan her cihaz çöp olur. Boşver reis elektronik şans işi, seni memnun etmediyse yapacak bişey yokŞarjlıya göre nasıl daha iyi oluyor merak ettim şarjlı 1 hafta gidiyor pil değiştirme pil doldurma derdin yok azalınca tak şarja 1 saat kablolu kullan
Cahil cahil konuşma hocam kullanıyorsun diye alınır deme insanlarakablosuz ürün alıcam yinede şarj için bile olsa kablolu kullanıcam ? bimdeki pille kullanırsan her cihaz çöp olur. Boşver reis elektronik şans işi, seni memnun etmediyse yapacak bişey yok
Hahahah yatmadan önce 3 saat pile takıp 2 hafta şarzı giden mousumla buna güldük sen pilli kullan daha iyikablosuz ürün alıcam yinede şarj için bile olsa kablolu kullanıcam ? bimdeki pille kullanırsan her cihaz çöp olur. Boşver reis elektronik şans işi, seni memnun etmediyse yapacak bişey yok
sende cahil cahil konuşma binlerce insan arasında sen sorun yaşadın diye o cihaz kötü olmaz. Sen beğenmemişsin diyecek bir şey yok ben beğendim ve beğendiğimi söylüyorum hepsi buCahil cahil konuşma hocam kullanıyorsun diye alınır deme insanlara
Pilli mousu savunan insanda gördük yaCahil cahil konuşma hocam kullanıyorsun diye alınır deme insanlara
aga ben teknolojisi önemli değil demedimki önce elin rahat ediyomu tutuş stilin o mouse uyuyomu ona bakarsın bu fiyatada eğer elin oturuyosa gayet alınabilir bir mouseEline oturması icin mouse alıyorsan senin sorunun çok dandik malzemesi var gaming mouse için içindeki teknoloji öne
dimi yanlışlıkla üretmişler pilli fareleriPilli mousu savunan insanda gördük ya