Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
sende cahil cahil konuşma binlerce insan arasında sen sorun yaşadın diye o cihaz kötü olmaz. Sen beğenmemişsin diyecek bir şey yok ben beğendim ve beğendiğimi söylüyorum hepsi bu
Malzeme kalitesi sensörü mcusu switchi çok dandik bi mousu anlamak istemiyorsun galiba hemde onlarca kişi sorun yaşadı kronik sorunlu bi mouse tek o arkadaş sorun yaşamadı yani benim direk zamanında sıra arkadaşımın bile bozulmuştu

Bayramdurmus

80+ Bronze

Endy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Endy Ulus
Instagram
endylus_9
Discord
endylus
şarjlı daha mantıklı. insanların kullanım alanı farklı olabilir uzun yıllar kullanmak istiyorsanız pil dezavantaj. şahsen ben sıkılıp yenisini alan niri olduğum için aldım yoksa uzun vadede sıkıntı
bende çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle 1 yıl sonunda yenisini alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih
Malzeme kalitesi sensörü mcusu switchi çok dandik bi mousu anlamak istemiyorsun galiba hemde onlarca kişi sorun yaşadı kronik sorunlu bi mouse tek o arkadaş sorun yaşamadı yani benim direk zamanında sıra arkadaşımın bile bozulmuştu
reis o arkadaşa demişim ki elektronik şans işi bu hep böyle o beğenmemiş ben beğenmişim bitti gitti bi tane fare için bu kadar mücadeleye gerek yok

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
reis o arkadaşa demişim ki elektronik şans işi bu hep böyle o beğenmemiş ben beğenmişim bitti gitti bi tane fare için bu kadar mücadeleye gerek yok
daha kronik sorunli ne demek onu bilmiyor ben ne anlatmaya çalışıyorsam suç bende uğraşamam

Bayramdurmus

80+ Bronze
Şans ile alakalı bi durum değil logitech mouse kronik var o sorun sadece bende olsa şans deriz ama yaşayan çok :)

Xearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Barkın Tezel
bende çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle 1 yıl sonunda yenisini alırım
bu fiyata göre iyi zaten bunlar ne tartışıyor anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih

Bayramdurmus

80+ Bronze
afferim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşayandan daha çok yaşamayan var onu nasıl yapıcaz
Ya onu geçtim pilli mouse alınmaz kullanmış biri olarak alınmaz diyorum yazık o parayı vermek

Xearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Barkın Tezel

Bayramdurmus

80+ Bronze
Top Bottom