POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
burası karşılaştırma bölümü değil. 450-550 tl tamamen sana göre bana göre olan bir şey.Burada yorum yapmak benim hakkım değil mi? Değmeyecek bir ürün için insanlar soğutulabilir çünkü gerçekten değmeyecek bir ürün? 150 TL fazlasına V2 X varken bunu mu alırsın yoksa gidip G433'ü mü? O kulaklığa bırak 1173 TL'yi veya 750 TL vermeyi, en fazla verilecek fiyat 450-550 TL.
İstediğim gibi karşılaştırırım, Amazondaki ürün yorumlarına neden bakayım? Bilgin insanların yorumuna bakmak sizce de daha mantıklı değil midir? Konuyu açan arkadaşa teşekkürler fakat alternatifler varken pek bakılmamalı bana göre.burası karşılaştırma bölümü değil. 450-550 TL tamamen sana göre bana göre olan bir şey.
kötü dediğiniz ürüne 18.383 değerlendirme yapılmış amazonda ve 5 üzerinden 4.4 yıldız almış.
bir önceki mesajımı anlamamışsınız bir daha söylüyorum. burası öncelikle indirimleri paylaşma bölümü . burada birisi kulaklık tavsiyesi istese sizi anlayışla karşılayabilirim ancak şuan yaptığınız sanki konuyu açan arkadaşa biraz haksızlık gibi geliyor bana
sizin yorumlara bakmamanız ürünün yorumlarının iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.İstediğim gibi karşılaştırırım, Amazondaki ürün yorumlarına neden bakayım? Bilgin insanların yorumuna bakmak sizce de daha mantıklı değil midir? Konuyu açan arkadaşa teşekkürler fakat alternatifler varken pek bakılmamalı bana göre.
Eleştri yaparken insanların mutlu olup olmayacağınıda düşünüyorum. İlk sayfada attığım veriler sponsorluk ile bir bağlantısı bulunmuyor. 150 TL fazlasına V2 X alınması daha mantıklı iyi günler.sizin yorumlara bakmamanız ürünün yorumlarının iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
bilgin insanlardan ziyade senin benim gibi kullanıcı görüşlerinin daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim çünkü onlar sen ben. bir sponsorluk vb. durumları yok neyse onu söylüyorlar.
18 bin küsür yorum alıp 5 yıldız üzerinden 4.4 yıldız alıyorsa ürün beğenilmiş demektir. ayrıca ürüne bilgin insanlardan da iyi yorum yapanlar mevcut . siz hep şahsi konuşuyorsunuz , ben ise genel bakıyorum. arkadaşa teşekkür ettiğin için bende sana teşekkür ediyorum.![]()