🔥İndirim LOGİTECH G PRO HERO LOL ÖZEL SERİ

Shape dışında iyi olan bi özelliği yok sensör stabil olsa bile güncel değil. Çift tıklama sorunu ve scrol problemi cabası.

Ağır dediğiniz 83 gram. Çift tıklama sorunu çok nadir bazı kişilerde oluyor. Garantiye verilince direk hallediyorlar. Sensörü mükemmel. Şarj süresi gayet güzel. Her ağzı olan konuşuyor. 2 yıldır aktif belki de günde 7-8 saat kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi vesaire çok iyi. Öneririm. Ama fiyat olarak 200-300 TL daha ucuz olabilirmiş.

Ağır dediğiniz 83 gram. Çift tıklama sorunu çok nadir bazı kişilerde oluyor. Garantiye verilince direk hallediyorlar. Sensörü mükemmel. Şarj süresi gayet güzel. Her ağzı olan konuşuyor. 2 yıldır aktif belki de günde 7-8 saat kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi vesaire çok iyi. Öneririm.
tamam, en iyi sen biliyorsun.

Berbat mouse. Sıkıntıları say say bitmez. 2690 TL ye baş ağrısı. Güncel olmayan, sorunlu ve ağır bir mouse.

Ağır dediğiniz 83 gram. Çift tıklama sorunu çok nadir bazı kişilerde oluyor. Garantiye verilince direk hallediyorlar. Sensörü mükemmel. Şarj süresi gayet güzel. Her ağzı olan konuşuyor. 2 yıldır aktif belki de günde 7-8 saat kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi vesaire çok iyi. Öneririm. Ama fiyat olarak 200-300 TL daha ucuz olabilirmiş.
Aga sensörü kötü bu arada 400 ips sonuçta, bi razer deathadder v3 ya da viper v2 ile kıyaslayınca ne kadar tırt olduğu anlaşılıyor. Alanlar şekli için alıyorlar başka bir olayı yok. Bence yumurtaya benziyo bu arada. Razer cobra gibi yakışıklı mouse varken alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz mouse ile oyun oynanmaz oyun ortasında şarjı bitse rezalet
Aga kablosuz mouse olarak o deafult logitech mouseları dışında bir şey kullanmadın herhalde, ofis için olanlar var ya.
Attığın yoruma bak. Yazık walla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,077
Üyeler
187,144
Son üye
drserk
Geri