tamam, en iyi sen biliyorsun.Ağır dediğiniz 83 gram. Çift tıklama sorunu çok nadir bazı kişilerde oluyor. Garantiye verilince direk hallediyorlar. Sensörü mükemmel. Şarj süresi gayet güzel. Her ağzı olan konuşuyor. 2 yıldır aktif belki de günde 7-8 saat kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi vesaire çok iyi. Öneririm.
tamam, en iyi sen biliyorsun.
Aga sensörü kötü bu arada 400 ips sonuçta, bi razer deathadder v3 ya da viper v2 ile kıyaslayınca ne kadar tırt olduğu anlaşılıyor. Alanlar şekli için alıyorlar başka bir olayı yok. Bence yumurtaya benziyo bu arada. Razer cobra gibi yakışıklı mouse varken alınmaz.Ağır dediğiniz 83 gram. Çift tıklama sorunu çok nadir bazı kişilerde oluyor. Garantiye verilince direk hallediyorlar. Sensörü mükemmel. Şarj süresi gayet güzel. Her ağzı olan konuşuyor. 2 yıldır aktif belki de günde 7-8 saat kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi vesaire çok iyi. Öneririm. Ama fiyat olarak 200-300 TL daha ucuz olabilirmiş.
Aga kablosuz mouse olarak o deafult logitech mouseları dışında bir şey kullanmadın herhalde, ofis için olanlar var ya.Kablosuz mouse ile oyun oynanmaz oyun ortasında şarjı bitse rezalet