🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Bu fiyata alınır mı?

Bedava fiyat, alınır.

Dex ayağına tosbağa arabalara benzetmeseler iyiymiş.
Media markt mı vatan mı sorun çıktığında çözme açısından daha iyi müşteri hizmetleri bilginiz var mı?
Farketmez hocam muhtemelen ikisi de penta garantilidir size rahat gelen yerden alın.

Dex ayağına tosbağa arabalara benzetmeseler iyiymiş.

Farketmez hocam muhtemelen ikisi de penta garantilidir size rahat gelen yerden alın.
Penta garantili nasıl oluyor 😂 anlamadım bilmediğimden yanlış anlama

Penta garantili nasıl oluyor 😂 anlamadım bilmediğimden yanlış anlama
distribütörün ismi hocam ürünün bozulduğunda tamir edilemediğinde vs pentanın yoluna gidiyor benim iyi bir tecrübem olmadı kendileriyle. belki bir ihtimal de satıcının pentayla olan eksik iletişimi de olabilir ben satıcı dışında kimseyle iletişim kurmadım çünkü

distribütörün ismi hocam ürünün bozulduğunda tamir edilemediğinde vs pentanın yoluna gidiyor benim iyi bir tecrübem olmadı kendileriyle. belki bir ihtimal de satıcının pentayla olan eksik iletişimi de olabilir ben satıcı dışında kimseyle iletişim kurmadım çünkü
Hs80 menteşe problemim vardı yolladım pentaya, kulaklığı alıp ekstra 3500 lira istediler yenisini verelim dediler. O gün bugündür pentadan mümkün mertebe uzak duruyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Çok iyi fiyat yapıştırın ihtayıcınız varsa. Razer viper ve da v3 pro indiriminden sonra bu da baya iyi indirim.

Çok iyi fiyat yapıştırın ihtayıcınız varsa. Razer viper ve da v3 pro indiriminden sonra bu da baya iyi indirim.
O kaça düşmüştü ve beyazı düşmüşmüydü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı kimdi ki

Geri