Neler Yeni

Logitech g pro wireles x vs HyperX Cloud 3 wireless Razer BlackShark V2 Pro 2023

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Bütçe
8000
Merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi wireless oyuncu kulaklığı alıcam sizce hangisi tercih edilmeli oyun özellikle fps cs2 valorant film ve müzik müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim..

Bartuu

80+ Silver
Merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi wireless oyuncu kulaklığı alıcam sizce hangisi tercih edilmeli oyun özellikle fps cs2 valorant film ve müzik müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim..
Logitech g pro x wireless

Bartuu

80+ Silver
Peki neden o hocam
Diğerlerinden daha iyi olduğu için :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

rtings.com dan veya youtube dan internetteki istediğiniz siteden incelemelerine bakın en iyisi Logitech g pro x wireless çıkacaktır

yusufns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Enes
Hyperx Cloud 3 wireles, hafif tasarımı ve daha rahat yapısı sayesinde uzun saatler boyunca rahatlıktan ödün vermeden oynanabilen bir kulaklık. Ayrıca, birden fazla platformdaki kullanım için genişletilmiş bir uyumluluk sağler. Logitech g pro, daha hafif ve daha şık tasarıma sahip olsa da tek platform için kısıtlı bir uyumluluk sağladığından, uzun saatler boyunca rahatlık sunmuyor.

Bartuu

80+ Silver
Hyperx Cloud 3 wireles, hafif tasarımı ve daha rahat yapısı sayesinde uzun saatler boyunca rahatlıktan ödün vermeden oynanabilen bir kulaklık. Ayrıca, birden fazla platformdaki kullanım için genişletilmiş bir uyumluluk sağler. Logitech g pro, daha hafif ve daha şık tasarıma sahip olsa da tek platform için kısıtlı bir uyumluluk sağladığından, uzun saatler boyunca rahatlık sunmuyor.
One hocam reklam gibi yazmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Logitech g pro x wireless 2. sini bilmem 1. sini yeni aldım ve şuan kullanıyorum gördüğüm en kötü F/P alışverişim iyi filan değil fiyatına göre 2 bin TL lik kulaklıklardan farkı yok bu kulaklıktan önce cloud 2 kullanıyordum cloud2 nin ses seviyesinin yanına bile yaklaşamaz logitech kulaklıktan ses çıkmıyor :D. Cloud 3 ile şansını dene bence ayrıca cloud 2 deki sesi fulleyince bassların vuruş hissi ve kullağı titretmesi logitech yanına bile yaklaşamamış

yusufns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Enes
One hocam reklam gibi yazmışsınız
Öyle olmuş olabilir, bu kulaklıklardan birini satın alacaksanız hangisi daha iyi olduğunu görmenizi istedim, bunun için kendimi de reklamcı gibi hissettim .f

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Logitech g pro x wireless 1 aydır kullanıyorum 1. si için konuşuyorum 2. sini bilemem bu kulaklığı aldım parasını asla hak etmeyen bir kulaklık almayın, aldırtmayın

Bartuu

80+ Silver
Logitech g pro x wireless 1 aydır kullanıyorum 1. si için konuşuyorum 2. sini bilemem bu kulaklığı aldım parasını asla hak etmeyen bir kulaklık almayın, aldırtmayın
Hocam siz bi kulaklıktan ne bekliyorsunuz ki anlamadım daha önce 20 bin liralık sennhaiser mı kullanıyordunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Hocam siz bi kulaklıktan ne bekliyorsunuz ki anlamadım daha önce 20 bin liralık sennhaiser mı kullanıyordunuz
Cloud 2 ve Logitech g pro x wireless kullanmış biriyim.
Yok dostum cloud 2 ye göre fiyat farkı var aralarında cloud 2 den çok daha kötü bir kulaklık yeterli bir sebep 20 bin liralığı boşver 2 bin tl lik kulaklıkları geçemez bu kulaklık :D. e-spor üzerinden güzel reklamını yapmışlar sadece berbat pil saati, ses seviyesi gördüğüm en kötü kulaklık, öve öve bitiremedikleri equ ayarları leş. Kulaklıktan azcık bass hzlerini yükselt tizler midler direk yok oluyor :D rezalet. tam bir giriş seviyesi kulaklığı sakın alma. Cloud 3 ü bilmiyorum kullanmadım ama kendisinden daha ucuz olan cloud 2 nin bile yanına yaklaşamaz. Yani beklediğim şey kendinden ucuz bir kulakığıda geçsin bi zahmet

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hocam pro x kablolu kullandım fena değildi ama bilemiyorum cloud 3 mu pro x mi

Yok dostum cloud 2 ye göre fiyat farkı var aralarında cloud 2 den çok daha kötü bir kulaklık yeterli bir sebep 20 bin liralığı boşver 2 bin TL lik kulaklıkları geçemez bu kulaklık rezil e-spor üzerinden güzel reklamını yapmışlar sadece pil saati, ses seviyesi gördüğüm en kötü kulaklık, öve öve bitiremedikleri equ ayarları leş. Kulaklıktan azcık bass hzlerini yükselt tizler midler direk yok oluyor :D rezalet. tam bir giriş seviyesi kulaklığı sakın alma. Cloud 3 ü bilmiyorum kullanmadım ama kendisinden daha ucuz olan cloud 2 nin bile yanına yaklaşamaz. Yani beklediğim şey kendinden ucuz bir kulakığı geçmesi anladın mı :)
Tavsiyeniz cloud 3mü yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Hocam pro x kablolu kullandım fena değildi ama bilemiyorum cloud 3 mu pro x mi

Tavsiyeniz cloud 3mü yani
Hocam başlıkta logitech için 1. sürümden bahsediyorusnuz galiba 2. sini bilemem ama yine de ben Cloud 2 kullandığım en fiyat perfmormans kulaklık oldu. Şuan indirimden aldığım için logitech g pro x wireless kullanıyorum. Cloud2 bile bu kulaklıkta daha iyi. Cloud 3 çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom