- Bütçe
- 8000
Merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi wireless oyuncu kulaklığı alıcam sizce hangisi tercih edilmeli oyun özellikle fps cs2 valorant film ve müzik müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim..
Logitech g pro x wirelessMerhabalar konu başlığında belirttiğim gibi wireless oyuncu kulaklığı alıcam sizce hangisi tercih edilmeli oyun özellikle fps cs2 valorant film ve müzik müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim..
Peki neden o hocamLogitech g pro x wireless
Diğerlerinden daha iyi olduğu içinPeki neden o hocam
One hocam reklam gibi yazmışsınızHyperx Cloud 3 wireles, hafif tasarımı ve daha rahat yapısı sayesinde uzun saatler boyunca rahatlıktan ödün vermeden oynanabilen bir kulaklık. Ayrıca, birden fazla platformdaki kullanım için genişletilmiş bir uyumluluk sağler. Logitech g pro, daha hafif ve daha şık tasarıma sahip olsa da tek platform için kısıtlı bir uyumluluk sağladığından, uzun saatler boyunca rahatlık sunmuyor.
Öyle olmuş olabilir, bu kulaklıklardan birini satın alacaksanız hangisi daha iyi olduğunu görmenizi istedim, bunun için kendimi de reklamcı gibi hissettim .fOne hocam reklam gibi yazmışsınız
Hocam siz bi kulaklıktan ne bekliyorsunuz ki anlamadım daha önce 20 bin liralık sennhaiser mı kullanıyordunuzLogitech g pro x wireless 1 aydır kullanıyorum 1. si için konuşuyorum 2. sini bilemem bu kulaklığı aldım parasını asla hak etmeyen bir kulaklık almayın, aldırtmayın
Cloud 2 ve Logitech g pro x wireless kullanmış biriyim.Hocam siz bi kulaklıktan ne bekliyorsunuz ki anlamadım daha önce 20 bin liralık sennhaiser mı kullanıyordunuz
Tavsiyeniz cloud 3mü yaniYok dostum cloud 2 ye göre fiyat farkı var aralarında cloud 2 den çok daha kötü bir kulaklık yeterli bir sebep 20 bin liralığı boşver 2 bin TL lik kulaklıkları geçemez bu kulaklık rezil e-spor üzerinden güzel reklamını yapmışlar sadece pil saati, ses seviyesi gördüğüm en kötü kulaklık, öve öve bitiremedikleri equ ayarları leş. Kulaklıktan azcık bass hzlerini yükselt tizler midler direk yok oluyor rezalet. tam bir giriş seviyesi kulaklığı sakın alma. Cloud 3 ü bilmiyorum kullanmadım ama kendisinden daha ucuz olan cloud 2 nin bile yanına yaklaşamaz. Yani beklediğim şey kendinden ucuz bir kulakığı geçmesi anladın mı
Hocam başlıkta logitech için 1. sürümden bahsediyorusnuz galiba 2. sini bilemem ama yine de ben Cloud 2 kullandığım en fiyat perfmormans kulaklık oldu. Şuan indirimden aldığım için logitech g pro x wireless kullanıyorum. Cloud2 bile bu kulaklıkta daha iyi. Cloud 3 çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Hocam pro x kablolu kullandım fena değildi ama bilemiyorum cloud 3 mu pro x mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeniz cloud 3mü yani