Neler Yeni

❌İndirim Bitti! LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Headset - Beyaz ₺ 8.797 tl

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,441
logitech kulaklığın ses kasma için ses ayarını yapamayanlar var ben yardımcı olurum

Bugün HyperX Cloud II Wireless aldım şu indirimi görseydim kaçırmazdım bu arada direkt bunu alırdım.

Kullanan var mi? Bu fiyata gercekten fark yaratir mi? G535, Arctis 7X+ ve G435 var elimde su anda ve hicbirisini uzun sureli kullanamiyorum, kulagimi agritiyorlar. Blon BL03 kablolu kulaklik kullaniyorum. Kablolu kulak ici kulakliklara kiyasla CS'de veya PUBG'de fark yaratacak bir kaliteye sahip mi?

logitech kulaklığın ses kasma için ses ayarını yapamayanlar var ben yardımcı olurum
hocam ben bu kulaklığı kullanıyorum ama kulaklığın sesi olsun mikrofonu olsun hiç sevemedim sadece çok konforlu geldi ayarda yapamadık fazla anlamadım bi 7.1 i buldum ara sıra onu açıyorum yardımcı olur musunuz

al bunu öbürünü iptal et :D
Hocam vatan mağazasından aldım biliyorsun ki mağazadan alındığında iade olmuyor fakat vatanda indirim olsaydı logitech de o zaman alabilirdim ikna ederdim biraz daha mağazanın inisiyatifine kalmış bir durum o yani iade edemem. Hadi onu geçtim 1 ay bekledim aldığım gün indirime girdi.

sevmem ama güzel fiyat kampanya felan olan kartlarda oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@LaZz61 al al😂
Ben bu kulaklığın kablolusunu mediamarktta 3800 gördüm neden kablosuzu bu kadar uçuk o da g pro x 2 idi

Hocam o gün indirim olmuş olabilir belki kablosuzu var mıydı bunun onu da hatırlamıyorum

çok pahalı ya tabii bütçe meselesi.

Geri