Neler Yeni

Logitech G Pro X ayarları

TamerKs

80+ Silver
Birazcık geç olacak ama ben kendi Ekolayzer ayarlarıma baktığımda sizinki gibi bir ayar ekranı gelmiyor daha geniş bir ve daha detaylı bir ekolayzer ayarları geliyor . Yeni Update den dolayımı bu ss leri bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etiketlemeyi unutmuşum. Dediğim gibi yeni sürümden dolayımı bu geniş çaplı olması yoksa ayarlardanmı kaynaklanıyor
Hayır bu G HUB ın eski sürümü galiba güncellemeyi deneyin veya silip yüklemeyi. Çünkü bende son sürüm mevxur fakat bende bu şekilde değil

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
Hayır bu G HUB ın eski sürümü galiba güncellemeyi deneyin veya silip yüklemeyi. Çünkü bende son sürüm mevxur fakat bende bu şekilde değil
Elbette denerim size sonucu söyleyeceğim. Birde hala daha önayar indirememe sorununun çözümü bulunabildimi?

TamerKs

80+ Silver
Elbette denerim size sonucu söyleyeceğim. Birde hala daha önayar indirememe sorununun çözümü bulunabildimi?
Ben ses olanların hepsini indirebiliyorum. Mikrofonda ise hepsini değil ama istediğin hazır ayar varsa ben yükleyip atarım.

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
Ben ses olanların hepsini indirebiliyorum. Mikrofonda ise hepsini değil ama istediğin hazır ayar varsa ben yükleyip atarım.
Sürüm 2021.3.5164 olarak indiriyorum ghubun sitesinde son sürüm bu gözüküyor yüklendikten sonra size dönerim.

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
İndirdim hala daha aynı gözüküyor sizin sürümünüz kaç. Ayarlardan bakıp söyleyebilirmisiniz. Hala daha böyle
1619889413230.png

TamerKs

80+ Silver
İndirdim hala daha aynı gözüküyor sizin sürümünüz kaç. Ayarlardan bakıp söyleyebilirmisiniz. Hala daha böyleAlıntıyı görüntüle
İftardan sonra benimkinin sürümünü söylerim, olmazsa benim dosyalarımı paylaşırım.

Hocam bende kulaklığın mikrofonu gözükmüyor.
Bunun bir çözümü var mı ?
Evet, ilk mobil için olan kabloyu çıkan usb kablosunu takın ve bilgisayarda kullanın. Sonra PC için olan kabloyu usb ye ordanda pc ye bağlayın düzelecektir büyük ihtimal. Bende aynı sorunu yaşamıştım.

Phenoma

80+ Silver
İftardan sonra benimkinin sürümünü söylerim, olmazsa benim dosyalarımı paylaşırım.

Evet, ilk mobil için olan kabloyu çıkan usb kablosunu takın ve bilgisayarda kullanın. Sonra PC için olan kabloyu usb ye ordanda pc ye bağlayın düzelecektir büyük ihtimal. Bende aynı sorunu yaşamıştım.
Ben de zaten USB ile bağlamak için kullanılan para ile bağladım PC ye ama yine de mik görünmüyor G Hub da.

TamerKs

80+ Silver
İndirdim hala daha aynı gözüküyor sizin sürümünüz kaç. Ayarlardan bakıp söyleyebilirmisiniz. Hala daha böyleAlıntıyı görüntüle
benimkinin sürümü 2021.3.5164

Ben de zaten USB ile bağlamak için kullanılan para ile bağladım PC ye ama yine de mik görünmüyor G Hub da.
- mobil için olan kabloyu kulaklığa takıp usb adaptörüne bağlayıp bilgisayara bağlayın, sonrada mikrofon çıkacak mı kontrol edin.
- sonra normal pc için olan kabloyu usb adaptörüne takıp pc ye bağlayın. demek istedim

Sürüm 2021.3.5164 olarak indiriyorum ghubun sitesinde son sürüm bu gözüküyor yüklendikten sonra size dönerim.
aynı sürümü kullanıyoruz neden sizinki farklı

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
benimkinin sürümü 2021.3.5164

- mobil için olan kabloyu kulaklığa takıp usb adaptörüne bağlayıp bilgisayara bağlayın, sonrada mikrofon çıkacak mı kontrol edin.
- sonra normal pc için olan kabloyu usb adaptörüne takıp pc ye bağlayın. demek istedim

aynı sürümü kullanıyoruz neden sizinki farklı
Bilmiyorum bende anlamadım yani acaba ayarları yükleyememe sebebimde eq ayarlarının farklı olmasımıdır. :unsure:

Acaba rica etsem dosyalarınızı atsanız belki benim G HUB da düzelebilir.

Top Bottom