Neler Yeni

Logitech G Pro X ayarları

TamerKs

80+ Silver
Dosyaları kendi dosyalarım ile değiştirmeye çabaladığımda logi_core_temp dosyasını bir türlü değiştiremiyorum. Her türlü izni verdim ama değişmiyor.
Direk sizinkileri silip benimkileri yüklemeyi denediniz mi

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
g hubu kaldırım lghub diye bir dosyayı sürükleyip açmayı denediğimde G logosu sürekli döngüye kalıyor. Ghubu kaldırmadan LGHUB dosyasını
silemiyorum şu anlayamadığım dosya izin vermiyor. Ama dosya doğrulayıcı aktifleştirip deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenlik modunda başlatıp dosyaları sildim yerine sizin verdiğiniz dosyaları yüklediğimde G hub logosu hareket halinde kalıyor program açılmıyor.

Son düzenleme:

TamerKs

80+ Silver
Şundan dolayıda olabilirmi benimki PRO X Wireless. Cihaz değişikliliği etkilermi acaba?
Çünkü Sizinki wireless olduğu için farklı görünüyor 🤣 ben bilmiyordum.

Şundan dolayıda olabilirmi benimki PRO X Wireless. Cihaz değişikliliği etkilermi acaba?
Siz normal siteden indirdiğinizi kullanın.

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
Çünkü Sizinki wireless olduğu için farklı görünüyor 🤣 ben bilmiyordum.

Siz normal siteden indirdiğinizi kullanın.
Özür dilerim başta söylemeliydim ama değişmiyordur diye düşündüm. Ama garip olmuş wireless ve normalin eq ayarlarının değişmesi şimdi ben eq ayarlarımı nasıl yapıcam ya hazır ayarda indiremiyorum. :cry:

TamerKs

80+ Silver
Özür dilerim başta söylemeliydim ama değişmiyordur diye düşündüm. Ama garip olmuş wireless ve normalin eq ayarlarının değişmesi şimdi ben eq ayarlarımı nasıl yapıcam ya hazır ayarda indiremiyorum. :cry:
Eğer yanılmıyorsam şöyle olması lazım, mesela bizde 5 tane ayar var, sizinkinde 10 tane var ama sizinki bir tık daha detaylı olduğu için her ikisi bizden bir tanesi kadar olmalı. Yani bendeki il sağdaki en alttaysa sizde ilk ikisini en altta yapmalısınız diye tahmin ediyorum

Ekler

• Screenshot_20210501_224451_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210501_224451_com.android.gallery3d.jpg
    139.8 KB · Hit: 193

Gigaty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Demir
Eğer yanılmıyorsam şöyle olması lazım, mesela bizde 5 tane ayar var, sizinkinde 10 tane var ama sizinki bir tık daha detaylı olduğu için her ikisi bizden bir tanesi kadar olmalı. Yani bendeki il sağdaki en alttaysa sizde ilk ikisini en altta yapmalısınız diye tahmin ediyorum
Denerim ama doğru ses oldugunu nasıl anlarım bilmiyorum :D

Top Bottom