Neler Yeni

Logitech g pro x superlight 2 almalımıyım

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
Bütçe
5000
Geçen sene swarcow sunucusunda tavsiyeyle endgame gear op1we almıştım indirimdeyken 2200 civarıydı sanırım şuanda hala onu kullanıyorum biraz küçük olması dışında özellik bakımından problemi yoktu ancak scrollu bana çektirdi düzeltemedim bir türlü yukarı aşağı sorunu bende hevesliydim yeni mouse almaya superlight düşünüodum yıllardır 2.ciside çıkmış güzel gözüküyor shapesi fln sizce fiyatına değer mi almalımıyım

elemin

80+ Bronze
Güzel bir indirimde denk getirilirse gerek logitech güvencesi gerek shape'i olarak bence 1 tık daha pahalı olsun içim rahat olsun kafasıyla alınabilecek batarya süresi aşırı tatmin eden ve kullanışlı bir mouse.Wraith'teki ürünler güzel ama 1 ay sonrası belirsiz ve garantide çok yardımcı olmadıklarını duydum ama söyleyenlerin yalancısıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum gpx2 memnunum rekabetçi oyun ağırlıklı oynuyorsanız sizi memnun eder fazlasıyla.

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bir indirimde denk getirilirse gerek logitech güvencesi gerek shape'i olarak bence 1 tık daha pahalı olsun içim rahat olsun kafasıyla alınabilecek batarya süresi aşırı tatmin eden ve kullanışlı bir mouse.Wraith'teki ürünler güzel ama 1 ay sonrası belirsiz ve garantide çok yardımcı olmadıklarını duydum ama söyleyenlerin yalancısıyım.

Ben kullanıyorum gpx2 memnunum rekabetçi oyun ağırlıklı oynuyorsanız sizi memnun eder fazlasıyla.
biliyorum hocam wraithdeki ürünleri vbde gpx serisi içimde kaldı ondan alacağım şey soracağım gpx2 nin skatezi kötü diyolar wraithden skatez alıyorlar siz böyle bir şey yaptınızmı gereklimi

elemin

80+ Bronze
biliyorum hocam wraithdeki ürünleri vbde gpx serisi içimde kaldı ondan alacağım şey soracağım gpx2 nin skatezi kötü diyolar wraithden skatez alıyorlar siz böyle bir şey yaptınızmı gereklimi
evet hocam wraith'ten aldım ben skatezi stok skatezi kötü gpx'in maalesef.

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
evet hocam wraith'ten aldım ben skatezi stok skatezi kötü gpx'in maalesef.
hocam ne gibi bir fark var hani skatezden anlamam valo radiant oyuncusuyum öyle sens değişmek zorunda bırakmasın çokmu hızlı wraithnki normali ise kaymıyormu acıklarsan sevinirim

elemin

80+ Bronze
hocam ne gibi bir fark var hani skatezden anlamam valo radiant oyuncusuyum öyle sens değişmek zorunda bırakmasın çokmu hızlı wraithnki normali ise kaymıyormu acıklarsan sevinirim
hocam şöyle mouse'u kaydırırken mousepad'e sürtme hissini iğrenç bir şekilde yaşatıyo, sinir oluyosun bir yerden sonra alışırsın belki bilmiyorum.

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
hocam şöyle mouse'u kaydırırken mousepad'e sürtme hissini iğrenç bir şekilde yaşatıyo, sinir oluyosun bir yerden sonra alışırsın belki bilmiyorum.
gpx2 den önce hangi mouseyi kullandınız

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
Logitech g703

Ona nazaran çok hafif geldi bana bu hoşuma gitti.
daha kalitesiz olmasına rağmen skatezleri daha mı iyi hissetiriyordu

elemin

80+ Bronze
daha kalitesiz olmasına rağmen skatezleri daha mı iyi hissetiriyordu
Hocam ben ondan önce çok dandik bir mouse'tan geçiş yapmıştım o yüzden ilk zamanları bana muazzam geliyodu yani kusuru varsa bile çok dikkat etmemiştim alıştığım için de sonradan eksik bir yanını görmemiştim ama sonra gpx2'ye geçince skatezleri hakkında yorumlarının da payı vardır elbet aklımda önyargı oluşmuştu mousepadde kaydırırken sürtünme hissi hoşuma gitmedi belki mousepadimle de alakalıdır qck heavy kullanıyorum ama mouse'u genel olarak sevdim uzun ömürlü olmasıydı ilk tercihim g703'ü 4 sene kullandım halen taş gibi mesela.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekai
Top Bottom