🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Carlzberg

80+
Reaksiyon skoru
204
Vatan Bilgisayar indirim yapmış üstelik beyaz renklerde de geçerli.
Epeydir takip ettiğim bir parça idi ben beyazından yapıştırdım direkt.

Beyaz için;

Siyah için;

İsteyen varsa normal (DEX olmayan) modelinin de beyaz renginde ufak bir şey yapılmış;

Alanlara hayırlı olsun.

Beyaz için;

Siyah için;

İsteyen varsa normal (DEX olmayan) modelinin de beyaz renginde ufak bir şey yapılmış;

Alanlara hayırlı olsun.
en azından 5k olsa iyi olurdu

normal olan versiyonunu 2 ay önce hepsiburadadan hepsiburada satıcısindan 4300 TL'ye 3 taksitle aldım, memnunum. Bundan önce aj 159 pro kullanıyordum 740 TL'ye temudan almıştım süperlight 2 ilk geldiği zaman iade etmeyi düşünüyordum çünkü aj159 pro ile aralarında oyun hissiyatı olarak hiç fark olmadığını hissettim ve elim de aj 159 proya alıştığı için süperlight 2 büyük geldi ama ucuza aldığım için iadeden vazgeçtim. süperlight 2de 2 hafta önce de serçe parmağın denk geldiği yerde malzemenin yerine tam oturmadığını hissettim biraz bastırınca tık tık ses geliyor, büyük ihtimal ithalatçıya gönderip değişim talebinde bulunacağım çünkü 6 ay içerisinde üründe herhangi bir hata varsa ilk gün varmış gibi kabul edilir ve değişim iade talebinde bulunabiliriz, bende bu hakkımı kullanıp değişim talebinde bulunacağım sorun yaşarsam eğer thhye başvuruda bulunacağım.

Beyaz için;

Siyah için;

Alanlara hayırlı olsun.
Şimdi hocam bu ürün razer viper v3 pro dan iyi mi ona göre cekicem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi hocam bu ürün razer viper v3 pro dan iyi mi ona göre cekicem ? Bir viper bir Logitech kullanırım ne diyorsunuz ?

Son düzenleme:
bu forumda cidden ensesi kalınlar var bir fareye verilen paraya bak

Vatan'da indirim başladı %20 - %8 felan. Bende konu açmak istemediğimden nereden haber versem diyordum bu konuyu gördüm :D

bu forumda cidden ensesi kalınlar var bir fareye verilen paraya bak
ensem kalın değil ama evde baya fare var hemde hepsi 5k üstü kişisel tercih meselesi

Şimdi hocam bu ürün razer viper v3 pro dan iyi mi ona göre cekicem ?

Şimdi hocam bu ürün razer viper v3 pro dan iyi mi ona göre cekicem ? Bir viper bir Logitech kullanırım ne diyorsunuz ?
ikiside aynı eline hangisi uygunsa onu kullan ama logitechlerde kronik sararma ve boya atma sorunları var.

ensem kalın değil ama evde baya fare var hemde hepsi 5k üstü kişisel tercih meselesi

ikiside aynı eline hangisi uygunsa onu kullan ama logitechlerde kronik sararma ve boya atma sorunları var.
Valla hepsi uyar bro test ediyorum klavye mouse kulaklık monitör sistem vesaire geçen seneden beri 6 monitör 6 mouse 5 sistem 4 5 adet klavye değiştirdim sadece meraktan 😅🤣 alayım mı üzer mi bu mouse?

Musti kardeşim normal light speed ile light 2 dexin ne farkı var hangisi tercih edilmeli?

Viper V3 prodan geçilir mi hocam ?
Attan inip eşek bile değil köpeğe binmek istiyorsan geçilir hocam doğru tercih.

images.webp

Valla hepsi uyar bro test ediyorum klavye mouse kulaklık monitör sistem vesaire geçen seneden beri 6 monitör 6 mouse 5 sistem 4 5 adet klavye değiştirdim sadece meraktan 😅🤣 alayım mı üzer mi bu mouse?

Musti kardeşim normal light speed ile light 2 dexin ne farkı var hangisi tercih edilmeli?
bende de hastalık oldu klavye mouse hanım izin verse koleksiyon yapıcam :D

normali ile arasında şekil farkı var dex daha büyük eller için diğeri iki elede uygun elin 18den büyükse dex al ama küçükse normalini tavsiye ederim
https://www.eloshapes.com/ burda istediğin mouseyi kıyas yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,205
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri