❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2774 TL HEPSİBURADA

Sora Atlantis arasında hangisi tercih edilesi?
sora bayağı hafif atlantis de bayağı kaliteli kutu içeriği de zengin tamamen tercih meselesi gurme değilseniz ikisinden birini tercih edin fark etmez

Shape'nin rakibi yok felan ne ya inan bunu tartışamam. Herkesin tutuş şekli farkı sana iyi gelen bir shape başkasına iyi gelmez. Logi vs. olması hiçbir şey ifade etmez, Logi çakmaya devam etsin sizin gibi tiplere hak ediyorsunuz. Razer veya diğer markalar s*lak zaten ülkeye özel fiyatlandırma yapıyor neyse boşver yorma kafanı bunlara devam böyle.
Ahahahhah brom benim işim mouse zaten zevkine deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Yorumlarda ki arkadaşlar neyin kafasında anlamıyorum piyasada ki çoğu mouseu denedim bunların hepsi zaten top tier mouselar yok şunun dpi ı 5k fazlaymış şunun sensörü bir üst modelmiş bu daha iyimiş falan hikaye eline uyan shape i alacaksın kullanacaksın bu kadar basit sana lamzu atlantis rahat gelir başkasına superlight rahat gelir eyvallah teknik anlamda daha üstün olabilir tabiiki de ama ben şahsen o kadar kullanmama rağmen bir etkisini göremiyorum ve normal bir insanın da farketmesi imkansız zaten şunu söylemek istiyorum şarj süresinde g pro superlight hepsine tek atar öte yandan lamzu atlantiste aldığım click hissiyatını da superlight da alamıyorum ve ben claw tuttuğım için elime çok daha rahat geliyor lamzu o yüzden tutuş tarzınızı bulun ve ona göre seçin çünkü rahat tutamadığınız bir fareden en ufak bir performans alamazsınız.
+99 ki zaten sensörüne göre mouse alan varsa harbi .d

sora bayağı hafif atlantis de bayağı kaliteli kutu içeriği de zengin tamamen tercih meselesi gurme değilseniz ikisinden birini tercih edin fark etmez
Farkeder

Farkeder
Ağırlık dışında mı?

Farkeder
işin gurmesi değilsen farketmez kardeşim eline uygun olanı alsın

gpx shape icin onemli laf edenler denememisdir

beyler sora lamzu pulsar gpx hepsini denedim sora cok kucuk ama ben gpx kadar iyi shapeli mouse gormedim eger onemli olan sensor olsaydi inanin ben size 1000tlye 3395 li mouse yaparim coating boktan olur ama olur yani bu gpx cidden baya iyi bir urun denemeden anlayamazsiniz

BU mouse bu paralar verilmez ederi max 1500TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri