HS80 Max al geç.7000 e kadar çıkabilirim
Valla cok kararsızım napsam bilemedim. Klavye mouse alırken hiç bu kadar zorlanmamıştım.G733 kullaniyorum bi kere mikrofon kotu o yuzden fifine mikrofon aldim ses kalitesi guzel ama ilk basta kısık gelebılır yazilim guzel ayar yapmak lazim zaten kulakliga
Stellseries artcis 7+ da guzel diyorlar onunla arasinda kalmistim bence bi bakin derimValla cok kararsızım napsam bilemedim. Klavye mouse alırken hiç bu kadar zorlanmamıştım.
g733 ün mikrofonu iyi, çünkü arkadaşımda var. O da valo oynuyor gayet güzel bir kulaklık. G PRO X'i kullandım. Kaliteli, kendi ses kartı olan, mikrofonu gayet yeterli bir kulaklık. Fakat rafa kaldırdım, nedeni ise kablolu olması. Gidip kablosuz bir kulaklık satın aldım. Eğer kabloların dolanması, ayağına bacağına eline takılması senin için sorun değil ise G PRO X. Yok kablo sorun ise sana g733 tavsiye ederimrtings.com dan kıyasladığımda ses kalitesi olarak g733 zirvede baktığım tüm kulaklıklardan üstün performansı var şeklinde görünüyor. Tek sıkıntısı mikrofonu gibi geldi bana. bilemiyorum
Neye göre zirvede? Bir kere sesi çıkmıyor kulaklığın. Rezil ötesi düşük sesi var.rtings.com dan kıyasladığımda ses kalitesi olarak g733 zirvede baktığım tüm kulaklıklardan üstün performansı var şeklinde görünüyor. Tek sıkıntısı mikrofonu gibi geldi bana. bilemiyorum