Neler Yeni

Logitech G pro X vs Logitech G733

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ege başaran
Hangisini almalıyım. ses kalitesi olarak kalite farkı var mıdır ? ikisini de kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ege başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G733 kullaniyorum bi kere mikrofon kotu o yuzden fifine mikrofon aldim ses kalitesi guzel ama ilk basta kısık gelebılır yazilim guzel ayar yapmak lazim zaten kulakliga
Valla cok kararsızım napsam bilemedim. Klavye mouse alırken hiç bu kadar zorlanmamıştım.

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Valla cok kararsızım napsam bilemedim. Klavye mouse alırken hiç bu kadar zorlanmamıştım.
Stellseries artcis 7+ da guzel diyorlar onunla arasinda kalmistim bence bi bakin derim

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ege başaran
rtings.com dan kıyasladığımda ses kalitesi olarak g733 zirvede baktığım tüm kulaklıklardan üstün performansı var şeklinde görünüyor. Tek sıkıntısı mikrofonu gibi geldi bana. bilemiyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Görkem Çağan
Hocam bu bütçelerde ikiside alınmaz logi uzun süredir yeni ürün piyasaya sürmüyor üst segment olarak ondan size tavsiyem hs80, razer blackshark v2 pro veya nova 7 bu 3 cihazdan birine yönelmeniz ayrıca kafa bandı deri olan ürünleri çok tercih etmenizi önermem deriler her türlü aşınıp yıpranıyor ondan ötürü deri kulaklıklardan kaçıyorum ben hep en azından tene değen kısımlarda mesela örnek vermek gerekirse blackshark v2 pro üst tarafı deri ama kafaya değen kısım kumaş ondan alınabilir ama kraken modelleri full deri ondan alınmasını önermem

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih KOM
rtings.com dan kıyasladığımda ses kalitesi olarak g733 zirvede baktığım tüm kulaklıklardan üstün performansı var şeklinde görünüyor. Tek sıkıntısı mikrofonu gibi geldi bana. bilemiyorum
g733 ün mikrofonu iyi, çünkü arkadaşımda var. O da valo oynuyor gayet güzel bir kulaklık. G PRO X'i kullandım. Kaliteli, kendi ses kartı olan, mikrofonu gayet yeterli bir kulaklık. Fakat rafa kaldırdım, nedeni ise kablolu olması. Gidip kablosuz bir kulaklık satın aldım. Eğer kabloların dolanması, ayağına bacağına eline takılması senin için sorun değil ise G PRO X. Yok kablo sorun ise sana g733 tavsiye ederim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,083
İsim
Oğuz
Neye göre zirvede? Bir kere sesi çıkmıyor kulaklığın. Rezil ötesi düşük sesi var.
Rtings sitesine savunan olsa da her zaman dediğim gibi kulaklık incelemelerinde fiyasko. HS80 Max gibi bir kulaklık 3.5 puan iken G733 4 puan vermişler. G733, HS80 Max'in rakibi bile değil.
Kulaklık kişisel ihtiyaca göre alınır. Kimi FPS oyunu oynar; kimi Film izler, müzik dinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,216
Üyeler
170,327
Son üye
Ifeelliterallynothing
Top Bottom