fozy 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 15 11 Mart 2023 #1 selamın aleyküm logitech g pro x wireless kulaklık aldım ancak yazılımındaki hazır fps ayarı tatmin etmedi ayar önerebilecek var mı ?
selamın aleyküm logitech g pro x wireless kulaklık aldım ancak yazılımındaki hazır fps ayarı tatmin etmedi ayar önerebilecek var mı ?
zeken 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 47 21 Mart 2023 #2 Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım.
Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım.
me1ster 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 631 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 239 21 Mart 2023 #3 zeken yazmış: Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım. Devamı için tıklayın... aynen öyle g733 kda editionda da aynı hissi aldım
zeken yazmış: Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım. Devamı için tıklayın... aynen öyle g733 kda editionda da aynı hissi aldım
fozy 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 15 24 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 zeken yazmış: Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım. Devamı için tıklayın... kanka şu ayarlarını atabilir misin be rica etsem ?
zeken yazmış: Default sesleri farklı bir kulaklıktan geçince çok rezalet değil mi? Özellikle fps oyunlarında kullandığım ayarları eve geçince paylaşaacağım. Devamı için tıklayın... kanka şu ayarlarını atabilir misin be rica etsem ?