- Reaksiyon skoru
- 1,715
Sensör mouse'un mouse olmasını sağlayan şey işte. Sensör olmazsa imlecini bile hareket ettiremezsin.Sensör olunca ne oluyo olmayınca ne oluyo farkı ne ?
Sensör mouse'un mouse olmasını sağlayan şey işte. Sensör olmazsa imlecini bile hareket ettiremezsin.Sensör olunca ne oluyo olmayınca ne oluyo farkı ne ?
Her sensörün kendine has özellikleri var, DPI, Hz, IPS miktarı gibi.Sensör olunca ne oluyo olmayınca ne oluyo farkı ne ?
Valorant oynayan bneSensör mouseu sağa sola yukarı aşağı falan hareket ettirip CS'de onetapler atmanı sağlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ulan Corsair de parayı kıracak ha kesin![]()
hocam deme yaw daha bir hafta önce burda konu açtım herkes g203 lıghysnc al demişti bende aldım1 hafta oldu memnunum ama bunu görmek biraz üzdüAtılan konuda belirtmiştim;
![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bloody T70 Winner Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody T70 Winner Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody T70 Winner Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeter ki bu G203 çöpüne paranızı yedirmeyin.Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse | ITOPYA
Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9301111-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Logitech'in eski kalitesi yok maalesef.
Üzmesin. Sen memnunsan sorun yok, alacak kişiler almasın sadece.hocam deme yaw daha bir hafta önce burda konu açtım herkes g203 lıghysnc al demişti bende aldım1 hafta oldu memnunum ama bunu görmek biraz üzdü![]()
Üzme kendini ya, sorun yaşamadıysan bir şey olmaz.hocam deme yaw daha bir hafta önce burda konu açtım herkes g203 lıghysnc al demişti bende aldım1 hafta oldu memnunum ama bunu görmek biraz üzdü![]()
katar prosuan 160 liraBu fiyatta başka beyaz mouse var mı? Önerebileceğiniz?
YokBu fiyatta başka beyaz mouse var mı? Önerebileceğiniz?
Hayır ama o fiyatta daha iyileri var. Ondan alınmaz.Ben şimdi g203 alsam pişman olurmuyum bana bunu söyleyin çünkü başka seçeneğim yok.
Kronik diyenlere kızarım da çöp diyenlere kızmamHissediyorum, Lightsync'e de "çöp" ve "kronik" diyecek ezberci tayfa yaklaşıyor.